Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ungaria a debutat cu înfrângere clară la EURO U21, dar are speranţe pentru partida cu România: ”Ştim ce înseamnă un meci ca acesta pentru ţara noastră”

Ungaria a debutat cu înfrângere clară la EURO U21, dar are speranţe pentru partida cu România: ”Ştim ce înseamnă un meci ca acesta pentru ţara noastră”

Echipa națională

Comentarii

Ungaria, gazdă a Campionatului European U21, alături de Slovenia, a debutat cu o înfrângere la turneul final, cu scorul de 0-3, în faţa Germaniei. Selecţionata lui Zoltan Gera a reuşit să menţină egalitatea pentru o oră, dar calitatea nemţilor s-a arătat, iar aceştia au reuşit să puncteze de 3 ori în ultimele 30 de minute.

După o remiză albă la pauză, Germania a reuşit să o învingă pe gazda Ungaria. Două goluri ale lui Baku şi unul al lui Nmecha au ridicat echipa de tineret a nemţilor şi au adus toate cele 3 puncte jucătorilor lui Stefan Kuntz. În urma unei partide dominate autoritar de nemţi, Zoltan Gera, selecţionerul Ungariei U21, nu s-a arătat prea dezamăgit de rezultat.

Fostul internaţional maghiar şi-a felicitat baieţii pentru efortul depus şi a recunoscut că diferenţa de valoarea dintre jucătorii celor două naţionale este prea mare. În plus, Gera a declarat că aşteaptă meciul împotriva României, unde crede că vor exista mai multe şanse de atac pentru echipa sa.

"Am fost obosiţi în repriza secundă, dar nu pot da vina pe jucători, pentru că au făcut tot ceea ce le-am cerut. Nu am reuşit să anulăm diferenţa dintre cele două echipă, dar după meci le-am zis băieţilor să ridice capul. A fost un meci cum poate nu au mai avut până acum, împotriva unor jucători din Bundesliga sau din Champions League. Învăţăm din asta.

Am reuşit să le facem faţă în prima repriză, dar nu şi în a doua. Trebuie să revedem meciul. Îmi pare rău că nu am reuşit să dezvoltăm atacuri mai rapide când recuperam mingea. În schimb, am văzut că românii au făcut egal în meciul cu Olanda. Vom avea mai multe oportunităţi de atac contra lor. Vom analiza meciul lor şi ne vom pregăti", a declarat Zoltan Gera, pentru site-ul Federaţiei Maghiare de Fotbal.

Ungaria are speranţe pentru partida cu România

Mijlocaşul ofensiv Norbert Szendrei a discutat şi el cu presa în urma înfrângerii cu Germania. Jucătorul lui Honved aşteaptă cu sufletul la gură meciul de sâmbătă, împotriva României, ştiind importanţa rivalităţii dintre cele două selecţionate. În plus, ziua de sâmbătă va fi una importantă pentru Szendrei, jucând prima sa partidă pe noul stadion al formaţiei sale, în ziua în care împlineşte 21 de ani.

"Aştept meciul cu România pentru trei motive: ştim ce înseamnă un meci ca acesta pentru ţara noastră, mă bucur că voi putea juca pe Bozsik Stadium, fiind jucătorul lui Honved, şi chiar sâmbătă va fi ziua mea", a spus mijlocaşul Ungariei.

VIDEO | Rezumat FC Argeş - Academica Clinceni 1-1

 

Afla mai multe despre: echipa naţionalăeuropean u21românia olandaromânia ungariaromânia u21 

viewscnt
Articole similare