Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ungurii de la MOL Fehervar l-au trimis pe Adrian Rus la echipa secundă, după convocarea la naţionala de seniori a României

Ungurii de la MOL Fehervar l-au trimis pe Adrian Rus la echipa secundă, după convocarea la naţionala de seniori a României

Echipa națională

Comentarii

Fundaşul central al celor de la FC Fehervar din Ungaria, Adrian Rus, de 23 de ani, cu dublă cetăţenie română-ungară, a fost pedepsit de echipa sa deoarece a acceptat convocarea la naţionala de seniori a României.

Ungurii nu ştiu să piardă. Unul dintre oamenii care au pus umărul la calificarea istorică a României în semifinalele Campioantului European de Tineret, din Italia şi San Marino, Adrian Rus, a fost trimis la echipa secundă echipei sale, MOL Fehervar, după ce a acceptat convocarea la echipa naţională de seniori a României pentru dubla cu Spania şi Malta. Informaţia a fost oferită de selecţionerul Cosmin Contra, cel care a afirmat că oficialii echipei din Ungaria au pus presiune pe Adrian Rus ca să aleagă naţionala maghiară. Experienţa de la Campioantul European de Tineret, unde Adrian Rus a reprezentat România, l-a făcut pe tânărul fundaş să-şi păstreze opţiunea iniţială şi să nu schimbe taberele.

Adrian Rus a început fotbalul în Ungaria, la Fehergyarmat. În anul 2016, s-a transferat la Balmazujvaros, pentru care a evoluat două sezoane. În anul 2018 se transferă la Akademia Puskas, însă este împrumutat în România, la OSK Sepsi, pentru care bifează 14 prezenţe. În acestă vară, Rus a fost achiziţionat de MOL Fehervar - echipă controlată de premierul Ungariei, Viktor Orban.

România întâlneşte Spania, la 5 septembrie, de la ora 21.45, pe Arena Naţională din Bucureşti şi Malta, la 8 septembrie, de la ora 19.00, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti, în preliminariile Euro-2020.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare