Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unic în România! Toată luna aprilie joci la turnee cu premii garantate, în cazinoul online

Unic în România! Toată luna aprilie joci la turnee cu premii garantate, în cazinoul online

Media

Comentarii

Ştii bine cum e la fotbal: cel mai bun din clasament ia cel mai mare premiu la final! În luna aprilie, aşa e şi în cazinoul Fortuna. Îţi plac sloturile, dar vrei să iei mai mult decât câştigul pentru un spin? Simţi că eşti inspirat la jocuri? Hai pe efortuna.ro şi ia-ne banii! În luna aprilie, în cazinoul online Fortuna ai câştiguri garantate în fiecare săptămână, la turneele de sloturi cu premii pentru cei mai buni.

Te înscrii în turneu, "învârţi" rolele pe site sau în aplicaţie, iar la final vezi unde te afli în clasament: la fiecare turneu, primii 100 de jucători sunt premiaţi în bani reali, care vor intra direct în cont. E mai uşor ca niciodată să faci bani în cazinou: pe lângă linii câştigătoare şi simboluri norocoase, acum stai cu ochii şi pe clasamentul general, unde se înfruntă cei mai buni dintre cei...norocoşi.

Ai mai multe etape în care poţi să-ţi foloseşti inspiraţia! Prima rundă - Etapa Yggrdrasil - a avut loc între 9 şi 11 aprilie. Au mai rămas şase competiţii în care poţi lua banii puşi în joc, cu fiecare slot. Fie că preferi jocurile EGT, Novomatic sau Playtech - în cazinoul Fortuna e mereu ceva pus deoparte pentru tine. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii în turneu, cu o zi înainte de fiecare etapă. De acolo, totul se învârte în favoarea ta, la jocurile Shining Crown, Burning Hot, Book of Ra, Respin Joker sau Starburst! Hai la joc!

Etapa Synot: 14.04

Etapa EGT: 16.04 - 18.04
Etapa Netent: 21.04
Etapa Novomatic: 23.04 - 25.04
Etapa Kajot: 28.04
Etapa Playtech: 30.04 - 02.05

Afla mai multe despre: advertorial 

viewscnt
Articole similare