Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unicul jucător lăudat de MM Stoica după umilinţa cu Silkeborg: ”În rest mi-e greu să fac vreo remarcare” | EXCLUSIV

Unicul jucător lăudat de MM Stoica după umilinţa cu Silkeborg: ”În rest mi-e greu să fac vreo remarcare” | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

În urma umilinţei suferită de FCSB cu Silkeborg, scor 0-5, MM Stoica a fost prezent în studioul Orange Sport şi a vorbit despre eşecul drastic suferit. Managerul general al vicecampioanei a remarcat un singur jucător, intrat ”foarte bine” în a doua parte a meciului.

Joi seara, FCSB a suferit unul dintre cele mai umilitoare eşecuri din istoria echipei, fiind înfrântă cu scorul de 5-0 de Silkeborg, în a treia etapă a grupelor Conference League.

Înfrângerea atât de drastică a provenit din faptul că patronul a ordonat ca titularii să rămână la FCSB, pentru a fi odihniţi la partida cu Petrolul din campionat, de duminică.

Totuşi, indiferent dacă erau rezerve sau titulari, jucătorii s-au prezentat execrabil la duelul din Danemarca, iar vină trebuie să fie atribuită atât lor, cât şi antrenorului, nu doar lui Gigi Becali.

Invitat în studioul Orange Sport în ziua din urma partidei, MM Stoica a oferit explicaţii în legătură cu umilinţa suferită de FCSB împotriva lui Silkeborg, dând vina parţial pe ”mochetă”.

Managerul general de la FCSB l-a contrazis pe Nicolae Dică şi a confirmat că decizia de a lăsa titularii la Bucureşti nu i-a aparţinut tehnicianului.

Unicul jucător lăudat de MM Stoica după umilinţa cu Silkeborg

Totuşi, MM nu s-a concentrat doar asupra apectelor negative expuse de meciul cu Silkeborg, ci şi asupra uneia dintre concluziile mai bune de după partidă.

Crescut în academia FCSB-ului, Alexandru Musi (18 ani) a fost ”aruncat” pe teren în repriza secundă şi a fost, în opinia lui Mihai Stoica, sinurul fotbalist roş-albastru care putea fi remarcat.

Acesta l-a lăudat pe tânărul fotbalist pentru cum a intrat în teren şi a punctat că acesta ar fi trebuit să obţină un penalty, care nu a fost însă acordat de arbitru.

Musi a intrat în a doua parte a meciului chiar foarte bine. Noi am avut un penalty clar. Rare mi-a fost dat să văd o fază în care arbitrul să ridice fanionul când Musi pleacă cu 10 metri... a crezut că pasează, dar nu a pasat.

Se făcea 4-1, poate ne dădeau 7-1, nu asta e ideea, ideea e că Musi nu a arătat rău. În rest, mi-e foarte greu să fac vreo remarcare”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: alexandru musi 

viewscnt
Articole similare