Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

United şi-a luat ţeapa secolului! Decizie disperată luată de Solskjaer. Cât îi costă pe "diavoli" cea mai proastă decizie a ultimilor ani

United şi-a luat ţeapa secolului! Decizie disperată luată de Solskjaer. Cât îi costă pe "diavoli" cea mai proastă decizie a ultimilor anigalerie foto
Comentarii

Manchester United este pe punctul să admită că a comis o greşeală imensă în momentul în care l-a transferat pe Alexis Sanchez de la Arsenal, într-o afacere în care londonezii l-au primit la schimb pe armeanul Henrikh Mkhitaryan.

Sanchez a fost transformat de United în cel mai bine plătit jucător din Premier League, cu un salariu brut de nu mai puţin de 580.000 de euro pe săptămână, adică 30 de milioane de euro pe sezon, însă performanţele sale de pe teren au fost departe de aşteptările şefilor de pe Old Trafford.

Managerul Ole Gunnar Solskjaer s-a convins în scurtul timp petrecut pe banca lui United că starul chilian nu e omul potrivit pentru a-i readuce pe "diavoli" în top, iar Sanchez va fi pus pe lista de transferuri în această vară.

Vor să-i plătească salariul la noua echipă!

Salariul imens al chilianului reprezintă însă o problemă majoră, iar United e gata să plătească 50% din salariul fotbalistului pentru a convinge cluburile interesate să-l cumpere, notează Daily Mail. Concret, United e gata să plătească 15 milioane de euro pentru a scăpa de Sanchez, însă chiar şi aşa "diavolii" vor avea probleme în a găsi un cumpărător, în condiţiile în care atacantul trecut pe la Barcelona şi Arsenal e total ieşit din formă.

Prin această mutare, United vrea să-şi elibereze bugetul de salarii astfel încât să poată aduce noi jucători pe Old Trafford.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: solskjaeralexis sanchezunited 

viewscnt
Articole similare