Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea a fost apatică, FCSB-ului i-a ieşit tot! ”N-aş fi crezut niciodată că la un asemenea derby, Craiova poate să vină aşa” | EXCLUSIV

Universitatea a fost apatică, FCSB-ului i-a ieşit tot! ”N-aş fi crezut niciodată că la un asemenea derby, Craiova poate să vină aşa” | EXCLUSIV
Comentarii

Craiova a pierdut derby-ul cu FCSB, ruşinos, cu scorul de 1-4. Oltenii au fost conduşi la patru goluri, însă nou intratul Markovic a oferit un gol de consolare echipei sale.

Derby-ul dintre FCSB şi Universitatea Craiova se anunţa unul puternic disputat, însă rezultatul s-a decis dinanintea pauzei. Echipa condusă de Dinu Todoran conducea la două goluri după primul sfert de oră, iar până la pauză îşi asigurase deja un avantaj de 3-0.

Jucătorii Craiovei au părut timoraţi de pe teren, iar demiterea lui Ouzounidis pare să le fi picat prost fotbaliştilor din Bănie. În prima repriză, Universitatea nu s-a văzut deloc şi a permis FCSB-ului să domine tempoul jocului fără prea multe bătăi de cap.

Rezultatul final de 4-1 nu a fost neapărat unul nerealist, ci mai degrabă unul care reflecta seara proastă prinsă de olteni. Andrei Vochin a analizat prestaţia jucătorilor conduşi de Dragoş Bon şi a căut explciaţii pentru felul în care au jucat aceştia.

Universitatea a fost apatică, FCSB-ului i-a ieşit tot!

”N-aş fi crezut niciodată că la un asemenea derby, Craiova poate să vină atât de apatică. Să nu intre în meci până în minutul 70, să nu stea în niciun duel. FCSB a prins o zi de graţie. Cam tot ce au făcut, au făcut cu succes, începând cu golul lui Moruţan şi încheind cu tentativa de degajare a lui Mateiu care se loveşte de Tănase şi intră în poartă.

Craiova poţi spune că face parte din excepţiile fotbalistice. Schimbarea antrenorului nu a produs un şoc pozitiv. Am avut senzaţia că schimbarea i-a devastat pe jucători. La cum s-au comportat pe teren, au părut şocaţi”, a declarat Andrei Vochin, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: universitatea craiovafcsbfcsb craiovaandrei vochinliga 1 

viewscnt
Articole similare