Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Cluj, victorie cu Igokea într-un meci amical. Cine este următorul adversar al baschetbaliştilor clujeni

Universitatea Cluj, victorie cu Igokea într-un meci amical. Cine este următorul adversar al baschetbaliştilor clujeni

Baschet

Comentarii

Campioana en-titre la baschet masculin, U BT Cluj-Napoca, s-a impus într-o partidă amicală cu Igokea Aleksandrovac, în Bosnia.

Echipa antrenată de Mihai Silvăşan a câştigat disputa cu Igokea, cu scorul de 64-63, cu Stipanović principal marcator (14 puncte).

”Am jucat un meci cu o echipă foarte fizică, o echipă bună din Liga Adriatică. Mă bucur de nivelul de combativitate arătat. Deşi nu am jucat foarte bine ofensiv, am reuşit să ţinem echipa din Igokea la 63 de puncte, ceea ce este o realizare notabilă. Mă bucur că am reuşit să învingem. Pas cu pas devenim o echipă mai bună. Mă bucur că nu s-a accidentat nimeni şi ne concentrăm pe partida de vineri seară, cu Mornar Bar”, a spus antrenorul Mihai Silvăşan, citat de News.ro.

Un al treilea meci de verificare va avea loc luni, cu Borac.

Anterior, clujenii au disputat un alt turneu amical, în Serbia, încheiat cu două victorii şi o înfrângere (98-71 cu Proleter Zrenjanin, 92-99 cu FMP Belgrad, 79-70 cu Mega Basket).

Echipa revine în ţară în 6 septembrie, iar cinci zile mai târziu va pleca spre Peristeri (Grecia), unde va disputa meciul cu campioana Finlandei, Salon Vilpas, primul din preliminariile Basketball Champions League.

U-BT Cluj-Napoca va pleca spre Grecia pe data de 11 septembrie. Două zile mai târziu este programat debutul oficial în noul sezon competiţional, ardelenii urmând să se confrunte cu Salon Vilpas, campioana Finlandei, în prima partidă din cadrul turneului preliminar Basketball Champions League.

Urmează Supercupa României, cu CSO Voluntari, în 22 septembrie, Cupa României (primul tur, între 24-28 septembrie), iar Liga Naţională va debuta în 2 octombrie.

Afla mai multe despre: universitatea clu 

viewscnt
Articole similare