Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova a cedat un jucător unei alte echipei din Liga I: „Îi dorim mult succes!”

Universitatea Craiova a cedat un jucător unei alte echipei din Liga I: „Îi dorim mult succes!”

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova a anunţat oficial împrumutul mijlocaşului Antoni Ivanov la FC Voluntari, până la sfârşitul acestui sezon.

Ivanov are 25 de ani şi a venit la Craiova în vara anului 2019 de la Gaz Metan Mediaş.  Mihai Rotaru, patronul oltenilor, a plătit 150 de mii de euro în schimbul jucătorului dorit insistent şi de Gigi Becali. Mijlocaşul central de origine bulgar a evoluat doar în 32 de meciuri şi a reuşit să marcheze două goluri sezonul trecut. În acest sezon, fotbalistul nu a prins nici un minut pentru formaţia olteană.

 Mijlocaşul Antoni Ivanov a fost împrumutat la FC Voluntari până în vara acestui an. Îi dorim mult succes! #Imprumut

Publicată de Universitatea Craiova pe Luni, 18 ianuarie 2021

Ludogoreţ, Akademik Svishtov, Spartak Pleven, Montana şi Septemvri Sofia sunt celelalte echipe la care a mai jucat Ivanov în carieră.

  • 300.000 de euro este cota de piata a lui Antoni Ivanov, potrivit Transfermarkt.

Corneliu Papură anunţă întâriri la Craiova

Important este să găsim jucători care să ne ajute pentru îndeplinirea obiectivelor. Suntem în discuţii cu câţiva jucători. Tot timpul e loc de mai bine. Mă tem de orice meci, orice meci trebuie tratat cu maximă seriozitate.
Mai sunt multe meciuri de disputat, este normal să spere mulţi la play-off. Cred că înainte de play-off se poate decanta cine are şanse pentru titlu şi cine nu
” a declarat Corneliu Papură, antrenor Universităţii Craiova.

Pe agenda oltenilor se află în pole-position portarul David Lazăr (1,84m/ 29 de ani), jucător pe care Craiova l-a dorit şi sezonul trecut. Universitatea Craiova a făcut rost de bani pentru transferuri, după ce l-a vândut pe Valentin Mihăilă la Parma, în schimbul sumei de 8.5 milioane de euro.

Craiova este pe locul 3 în clasament, cu 33 de puncte. Oltenii joacă azi împotriva echipei Astra Giurgiu, de la ora 20:00. În timp ce, FC Voluntari este pe locul 14 în Liga I, cu 15 puncte. Ilfovenii se vor duela mâine cu UTA Arad, de la ora 17:00.

 

Afla mai multe despre: craiova 

viewscnt
Articole similare