Experiențe împreună.
You are here:

Universitatea Craiova a făcut al doilea cel mai tare transfer din istoria clubului. Dragomir a rămas mască: ”E cel mai grozav transfer”

Universitatea Craiova a făcut al doilea cel mai tare transfer din istoria clubului. Dragomir a rămas mască: ”E cel mai grozav transfer”galerie foto

Liga 1

Comentarii

Dumitru Dragomir este de părere că Universitatea Craiova a făcut cel mai tare transfer din ultima perioadă, prin cedarea lui Valentin Mihailă la Parma. Echipa italiană a plătit 8 milioane de euro pentru transferul lui Valentin Mihailă.

Universitatea Craiova a reuşit unul dintre cele mai tari transferuri din ultima perioadă. La începutul acestei luni, vicecampioana României l-a cedat la Parma pe Valentin Mihailă, unul dintre cei mai talentaţi tineri jucători români. Dumitru Dragomir spune că este cel mai tare transfer din ultima perioadă. 

Dragomir, impresionat de plecarea lui Mihailă la Parma: ”Craiova a făcut cel mai grozav transfer”

Fostul preşedinte al LPF este de părere că AC Parma a făcut o adevărată afacere. Dragomir spune că italienii au făcut cel mai tare transfer, pentru care au plătit doar 8 milioane de euro. ”Oracolul din Bălceşti” susţine că Mihăilă este genul de jucător de care fotbalul românesc are foarte mare nevoie, deoarece are calităţi pentru fotbalul modern: 

”Da, jucător de viteză, aşa ar trebui să găsim, să căutăm jucători de viteză şi cu calităţi formidabile. Da, Craiova a făcut cel mai grozav (n.r. ”grozav” nu are termen de comparaţie) transfer. (n.r. Parma) A luat unul dintre cei mai buni jucători din ţară, care sigur va ajunge la echipa naţională. Este metronom. Da, pentru că l-am cunoscut şi îi cunosc caracterul şi valoarea. Iar eu mă pricep la fotbal bine”, a declarat Dumitru Dragomir.

Valentin Mihailă încă nu a debutat pentru AC Parma

Tânărul internaţional român s-a transferat pe 5 octombrie la AC Parma, dar până acum n-a prins niciun minut. Mijlocaşul de 20 de ani a avut ghinion şi a suferit o accidentare. Din fericire, n-a fost o problemă gravă şi a început antrenamentele în urmă cu o săptămână. 

Valentin Mihailă, alături de Mitriţă în topul celor mai tari transferuri din istoria Craiovei

Oficialii Craiovei au reuşit să obţină o sumă impresionantă pentru fotbalul românesc. Valentin Mihailă a fost transferat de Parma pentru nu mai puţin de 8 milioane de euro, deşi cota lui pe transfermarkt.com este de 2,5 milioane de euro. 

Valentin Mihailă a intrat astfel direct în topul celor mai tari transferuri din istoria Craiovei. Acum, el şi Mitriţă (n.r transferat la Manchester City) sunt singurii jucători care au plecat de la Universitatea Craiova pentru o asemenea sumă. Al treilea cel mai scump transfer din istoria Craiovei este Andrei Ivan la Krasnodar, care a costat însă 3 milioane de euro, la mare distanţă de cei doi. 

viewscnt
Articole similare
Anamaria Prodan, fara secrete in cartea pe care a scos-o: Sunt un vulcan care erupe din ora in...