Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova a impresionat. Un fost fotbalist din Liga I: ”Există o creştere evidentă de când e Reghecampf antrenor”

Universitatea Craiova a impresionat. Un fost fotbalist din Liga I: ”Există o creştere evidentă de când e Reghecampf antrenor”

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova a inceput să meargă ceas in Liga I. Oltenii au trei victorii consecutive, fără gol primit!

Craiova a bătut-o pe Academica Clinceni, ieri, pe teren propriu cu scorul de 5-0. Oltenii au moral bun, mai ales  că nu au primit gol de trei etape. 

Laurenţiu Reghecampf a inceput să schimbe jocul echipei din Bănie şi rezultatele au inceput să apară. 

In Liga I, in ultimele etape, Craiova şi-a spulberat adversarele. Au invins-o pe Dinamo cu scorul de 5-0, pe urmă 2-0 cu U Craiova 1948, rivala din oraş şi acum 5-0 cu Academica Clinceni. 

George Florescu, fostul fotbalist, o vede pe Craiova lui Mihai Rotaru una dintre principalele favoritate la titlu.

Florescu a comentat şi parcursul dezastruos pe care il are Academica Clinceni, care a ajuns ultima in clasament şi singura fără victorie din actualul sezon.

”Se vede o creştere evidentă de când e Reghecampf antrenor şi cred că arată mai bine de la partidă la partidă. A avut azi în faţă o echipă care s-a împăcat cu ideea de retrogradată, pentru că nu a pus probleme deloc.

Mai e mult din campionat, dar Clinceni pare condamnată. Poate fac nişte investiţii la iarnă şi poate se salvează. Au mai fost echipe de lângă Bucureşti care s-au salvat în play-out, dar pentru ea o să fie greu”, a declarat Florescu la Look Sport.

Afla mai multe despre: universitatea craiovalaurenţiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare