Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova a început asaltul pentru Liga Campionilor. Transferuri URIAŞE pentru olteni. Rotaru îi dă o lovitură teribilă lui Becali şi o lasă pe FCSB fără doi jucători

Universitatea Craiova a început asaltul pentru Liga Campionilor. Transferuri URIAŞE pentru olteni. Rotaru îi dă o lovitură teribilă lui Becali şi o lasă pe FCSB fără doi jucători
Comentarii

Universitatea Craiova este mare favorită la câştigarea titlului în Liga I, astfel că oltenii încep acum să-şi pregătească echipa pentru sezonul următor al Ligii Campionilor.

Universitatea Craiova are un punct avans faţă de principala urmăritoare, actuala deţinătoare a titlului, CFR Cluj, însă oltenii au un mare avantaj, spre deosebire de echipa lui Dan Petrescu. După ce meciul cu Astra a fost amânat, din cauza unui jucător depistat pozitiv cu noul coronavirus, din lotul giurgiuvenilor, acum Universitatea Craiova poate câştiga această partidă chiar la "masa verde".

Astfel, CFR Cluj ar fi obligată să câştige ambele partide care i-au mai rămas de jucat, cu FCSB şi chiar cu Universitatea Craiova, în ultima etapă, pentru a lua titlul în Liga I. În aceste condiţii, oltenii lui Cristiano Bergodi sunt marii favoriţi la câştigarea campionatului în acest sezon, iar Mihai Rotaru a început deja să-şi pregătească echipa pentru noua stagiune.

Universitatea Craiova, lovitură pentru Becali. FCSB rămâne fără Ghiţă şi Boboc

Dacă va lua titlul, Universitatea Craiova va evolua în preliminariile Ligii Campionilor, cu speranţa că va reuşi calificarea în grupele competiţiei. În caz contrar, oltenii s-ar mulţumi şi cu o eventuală calificare în grupele Europa League, însă pentru asta Cristiano Bergodi trebuie să-şi întărească lotul.

Iar primele ţinte ale oficialilor din Bănie sunt doi fundaşi de la FC Viitorul. Rotaru l-a vrut pe Virgil Ghiţă şi în iarnă, însă preţul cerut de Gheorghe Hagi, de 2 milioane de euro, a fost mult prea ridicat pentru olteni. Acum, însă, conform ziare.com, cele două părţi au căzut de acord pentru transferul lui Ghiţă în schimbul sumei de 1,5 milioane de euro.

De altfel, la Universitatea Craiova ar putea ajunge şi Radu Boboc. Cicâldău, jucător venit tot de la Viitorul, este aproape de un transfer în Italia, iar din cele 7 milioane de euro pe care se pregăteşte să le încaseze, Rotaru ar trimite 1 milion de euro şi către Gheorghe Hagi, care şi-a păstrat un procent de 15% dintr-un viitor transfer al mijlocaşului. Astfel, Craiova şi Viitorul s-ar putea înţelege fără probleme în privinţa transferurilor, iar Boboc şi Ghiţă se vor alătura, cel mai probabil, lotului pregătit de Bergodi în sezonul următor.

Interesant este că şi Gigi Becali i-a dorit pe cei doi fundaşi, însă patronul celor de la FCSB a oferit doar două milioane de euro pentru aducerea la pachet a celor doi jucători, ofertă care nu s-a ridicat la pretenţiile lui Gheorghe Hagi.

  • 900 de mii de euro este cota lui Virgil Ghiţă, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 1,1 milioane de euro valoerază Radu Boboc pe acelaşi site

Mihai Dolinschi

Afla mai multe despre: universitatea craiovabecalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare