Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova a pierdut un nou meci. Fanii au răbufnit: „Strategie de fricoşi! O să jucăm în play-out”

Universitatea Craiova a pierdut un nou meci. Fanii au răbufnit: „Strategie de fricoşi! O să jucăm în play-out”

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova a pierdut partida cu UTA Arad, scor 0-1.

Fanii Universităţii şi-au pierdut răbdarea şi i-au luat în vizor pe jucătorii Craiovei.

Pana aduceţi voi jucători o sa jucam in play out! Timpul trece, iar actualii jucători nu au mentalitate de învingători. Nu au agresivitate pozitiva in joc. Astăzi am pierdut meritat, sincer. Dăruirea celor de la Arad este de luat exemplu. Aceasta dăruire ne lipseşte noua. Asta este. Poate la anul. Anul asta este compromis total. Măcar sa facem o echipa pentru anul viitor”, au început suporterii Craiovei.

Ce le-au mai reproşat suporterii:

„Dacă am ajuns sa ne bata şi Uta...ce mai e de zis? Iar luam campionatul şi anul asta”

„N-are nicio treaba antrenorul , noua ne-ar mai trebui vreo 18-19 jucatori, dintre care mimimum 4-5 atacanti. Oricum, lucrurile au inceput sa se miste, au inceput sa plece "legumele" .Ar mai fi 5-6. In 2-3 etape sper sa nu-i mai vad in avioanele din deplasari!”

 „Pigliacelli sa se ducă la Pescara, ca el de nivelul Serie C este. Era de aparat capul ala. Aşteptăm transferurile promise”.

 „Hai să-i aducem 11 jucători lui Reghecampf, poate aşa ajunge şi el antrenor. La ce jucăm, nu prindem primele 10 locuri. Li nu mai spuneţi de jucători, că pe valoare avem echipă de primele 5 măcar”.

 „Inca un campionat pierdut, pe ambitiile si prostiile lui Rotaru. Papura, Bergodi, Marinos, antrenori care au stricat echipa, au dat nas jucatorilor, nu au facut antrenamente...etc. Acum a adus alt antrenor. Astuia ii mai da si bani multi, si degeaba. Daca Reghe ramane si la anul, chiar daca ii aduce 5..6 jucatori, tot nu luam campionatul”.

 

A fost ultimul meci în tricoul Craiovei? Impresarul a dat cărţile pe faţă. Mirko Pigliacelli este aşteptat în Italia

Afla mai multe despre: universitatea craiovauta arad 

viewscnt
Articole similare