Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova "a pus ochii" pe un fotbalist de la Dinamo. Oltenii vor să profite de haosul din "Ştefan cel Mare"

Universitatea Craiova "a pus ochii" pe un fotbalist de la Dinamo. Oltenii vor să profite de haosul din "Ştefan cel Mare"

Fotbal

Comentarii

Universitatea Craiova a pus ochii pe dinamovistul Juan Camara (26 de ani), fotbalist adus sub formă de împrumut de la Jagiellonia Bialystok.

Potrivit celor de la Prosport, conducerea celor de la Universitatea Craiova a pus ochii pe fotbalistul spaniol Juan Camara de la Dinamo, fotbalist care ar putea pleca înapoi la Jaggiellonia în această iarnă, fiind neplătit de luni de zile, la fel ca toată lumea din "Ştefan cel mare".

Universitatea Craiova vrea să profite de acest lucru şi să-l aducă în Oltenia, ori sub formă de împrumut cu o clauză de transfer din vară, ori să-l cumpere direct pe fotbalistul cotat la 400.000 de euro. Spaniolul mai are contract cu polonezii până în 2023, însă nu intră în calculele antrenorului de la Jaggiellonia.

În cariera sa, Juan Camara a evoluat pentru Villarreal C şi B, Barcelona B, Girona, Reus, Miedz Legnica, Jaggiellonia, iar acum pentru Dinamo.

În acest sezon, Juan Camara a evoluat în 11 partide, reuşind să marcheze două goluri. Ultima reuşită este una de senzaţie, de la jumătatea terenului, împotriva celor de la FC Argeş.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare