Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova ar negocia în culise transferul lui Alex Cicâldău. Oltenii ar putea reuşi o nouă lovitură istorică

Universitatea Craiova ar negocia în culise transferul lui Alex Cicâldău. Oltenii ar putea reuşi o nouă lovitură istorică

Superliga

Comentarii

Alex Cicâldău, cel mai bine cotat jucător din Liga 1, este dorit de un mare club din Europa. Presa din Turcia scrie că Fatih Terim insistă ca mijlocaşul român să fie transferat la Galatasaray.

Universitatea Craiova ar putea da o nouă lovitură istorică pe piaţa transferurilor. Oltenii l-ar putea pierde în această vară pe Alex Cicâldău, unul dintre cei mai buni jucători pe care îi are sub contract.

Mijlocaşul de 23 de ani a avut un sezon foarte bun la Craiova, pentru care a avut 43 de apariţii, 12 goluri şi 4 assist-uri. Forma bună i-ar putea aduce transferul la unul dintre echipele mari din Europa, Galatasaray, fostă câştigătoare de Cupă UEFA şi Supercupa Europei.

Presa din Turcia scrie că Galatasaray şi Universitatea Craiova ar negocia pentru transferul lui Cicâldău

Galatasaray a pierdut la mustaţă titlul în Turcia, în ultima etapă. Echipa antrenată de Fatih Terim a terminat la egalitate de puncte cu Beşiktaş, dar a avut un golaveraj mai slab. Însă Terim şi-ar dori să aibă cât mai puţine emoţii în sezonul care urmează.

Presa din Turcia scrie că cei de la Galatasaray ar urma să facă în această vară mai multe transferuri importante, care să ridice nivelul echipei. Printre jucătorii aflaţi pe lista de transferuri este şi Alex Cicâldău, cel mai bun mijlocaş central din România.

”Un alt jucător român pe care Fatih Terim vrea să-l vadă în echipă este Cicâldău. Potrivit informaţiilor din România şi Turcia, Galatasaray îşi continuă negocierile pentru transferul lui Moruţan şi Cicâldău”, scrie publicaţia Milliyet.

Pentru Universitatea Craiova transferul lui Alex Cicâldău ar putea fi o nouă lovitură istorică. Mijlocaşul de 23 de ani ar putea fi vândut pentru cel puţin 10 milioane de euro şi ar deveni astfel cel mai scump jucător din istoria clubului. În prezent, acest record este deţinut de transferul lui Valentin Mihăilă la Parma, care s-a făcut în schimbul a 8,5 milioane de euro.

Galatasaray insistă şi pentru transferul lui Olimpiu Moruţan

Un alt jucător pe care Fatih Terim l-ar vrea în echipa pentru sezonul următor este Olimpiu Moruţan. Turcii îl urmăresc de mai bine de jumătate de an, dar sunt departe de pretenţiile financiare pe care le are Gigi Becali.

Patronul FCSB şi-ar dori cel puţin 15 milioane de euro în schimbul lui Olimpiu Moruţan, un preţ considerat prea mare de cei de la Galatasaray. Totuşi, negocierile continuă, scrie Milliyet.

”Negocierile cu clubul Steaua Bucureşti (n.r. FCSB) continuă pentru transferul lui Moruţan, pe care Fatih Terim vrea să-l vadă la Galatasaray. Cel mai mare obstacol în calea transferului este cererea preşedintelui Stelei (n.r. FCSB), Gigi Becali, care vrea 15 milioane de euro pentru Moruţan”, scriu jurnaliştii turci.

Afla mai multe despre: cicaldau 

viewscnt
Articole similare