Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova aşteaptă un super transfer! De ce depinde mutarea, după ce clubul de care aparţine jucătorul şi-a dat deja acordul

Universitatea Craiova aşteaptă un super transfer! De ce depinde mutarea, după ce clubul de care aparţine jucătorul şi-a dat deja acordul
Comentarii

Universitatea Craiova este foarte aproape să obţină transferul lui Juan Camara, fotbalist care a evoluat în prima parte a sezonului la Dinamo Bucureşti.

Fotbalistul spaniol, Juan Camara, pare din ce în ce mai aproape de un transfer în Bănie. Ibericul a lăsat o impresie bună în prima parte a sezonului în care a evoluat pentru Dinamo, dar problemele financiare ale grupării din Ştefan cel Mare îl pot ajuta pe fotbalist să ajungă sub comanda lui Corneliu Papură.

Camara este decisă să plece la Craiova, iar din informaţiile Telekom Sport, clubul polonez de care aparţine jucătorul, şi-a dat deja acordul pentru ca mutarea să se poată perfecta. Camara este sub contract cu Jagiellonia şi este doar împrumutat în Ştefan cel Mare.

Fotbalistul îşi aşteaptă drepturile financiare restante. Daca nu-i vor fi livrate până pe 7 ianuarie, Juan Camara va pleca de la Dinamo şi o va face, cel mai probabil, în direcţia Craiova.

  • 600 de mii de euro este cota de piaţă a lui Juan Camara
  • 2 goluri şi 2 pase de gol a reuşit Camara la Dinamo
  • 12 meciuri a bifat până acum în tricoul ”câinilor”

Jerry Gane i-a învoit pe Diego Fabbrini şi Ante Puljic

La Dinamo, apele sunt încă departe de a fi liniştite. Formaţia pregătită de Jerry Gane s-a despărţit deja de o parte dintre jucătorii aduşi în vară, câţiva dintre ei găsindu-şi aproape imediat angajamente, aşa cum sunt cazurile Alexander Gonzalez sau Borja Valle.

Cu Juan Camara aproape de un transfer la Universitatea Craiova, formaţia din Ştefan cel Mare trage de doi dintre străinii importanţi pe care Gane îi mai are la dispoziţie.

Atât Diego Fabbrini, cât şi Ante Puljic au primit acceptul antrenorului de a nu se prezenta imediat la reunirea echipei. Ei se vor alătura mai târziu colegilor lor pentru a începe antrenamentele sub comanda fostului secund al lui Cosmin Contra. Momentan, Gane a confirmat şi el că vrea să rămână la conducerea echipei Dinamo.

Afla mai multe despre: juan camaradinamoante puljicu craiova 

viewscnt
Articole similare