Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova cere reluarea campionatului în luna mai! ”Această criză epidemiologică se află la început!”

Universitatea Craiova cere reluarea campionatului în luna mai!  ”Această criză epidemiologică se află la început!”
Comentarii

Universitatea Craiova cere reluarea campionatului în luna mai! ”Această criză epidemiologică se află la început!”

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că toate competiţiile fotbalistice au fost suspendate până pe 31 martie.

Clubul Universitatea Craiova propune reluarea campionatului începând cu data de 15 mai, ţinând cont că ”epidemia se află abia la început în România”. Redăm comunicatul de presă al clubului Universitatea Craiova mai jos:

”Clubul Universitatea Craiova propune reluarea campionatului începând cu data de 15 mai 2020. Este clar că această criză epidemiologică se află în România abia în faza de început, astfel încât data de 31 martie 2020 propusă pentru reluarea campionatului nu este fezabilă şi ne vom trezi într-o succesiune de amânări, fapt ce nu ar permite o organizare riguroasă a activităţii.

Vom ajunge în situaţia în care jucătorii nu ar avea practic vacanţă, ceea ce ar compromite performanţele lor, participarea cu succes în competiţiile europene, precum şi performanţele echipelor naţionale. Amânarea până pe data de 15 mai 2020 ar permite acordarea unei minime perioade de odihnă şi o organizare profesionistă a activităţii cluburilor de fotbal.

Considerăm că orice zi de întârziere în luarea unei decizii în sensul celor de mai sus periclitează serios activitatea tuturor celor implicaţi in fotbalul profesionist din România” se arată în comunicatul emis de clubul Universitatea Craiova. 

Afla mai multe despre: universitatea craiovacoronavirus 

viewscnt
Articole similare