Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova este tentată de atacantul momentului din Liga I. Primul nume de pe lista lui Ouzounidis

Universitatea Craiova este tentată de atacantul momentului din Liga I. Primul nume de pe lista lui Ouzounidis

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova trage tare în lupta pentru titlu şi, după ce şi-a adus antrenor, oltenii vor să transfere un atacant, pe Cephas Malele.

Atacantul de 27 de ani, abia venit în Liga I, face senzaţie şi s-a făcut remarcat prin prestaţile sale de la FC Argeş. Malele şi-a ajutat echipa cu 8 goluri în 18 partide jucate în campionat. În condiţiile în care formaţia din Argeş se afla, la momentul respectiv, pe loc de retrogradare şi nu era în stare să domine meciurile. Malele şi-a făcut treaba, iar acum Craiova se interesează de servicile atacantului angolez, anunţă Gazeta Sporturilor. 
Cephas Malele este născut pe 8 ianuarie 1994, în Angola, la Bugo-Zacabinda, dar are şi cetăţenie elveţiană. Măsoară 185 cm şi cântăreşte 83 kg. În sezonul trecut a evoluat la UD Oliveirense, în liga secundă din Portugalia.
Angolezul în vârstă de 27 de ani e dorit în continuare la Piteşti, dar nu a semnat încă prelungirea contractului, atras de ofertele mai bune din alte părţi. Universitatea l-ar lua gratis din Argeş dacă l-ar convinge să semneze acordul pentru stagiunea viitoare, infomează sursa citată. 
Cu Malele avem acordul în principiu de a prelungi contractul pe trei ani, cu drept de preempţiune pe încă doi ani de zile. Este o chestiune doar de documente… Văd că foarte multe echipe şi-l doresc pe Malele. El va rămâne jucătorul nostru. Am înţeles că şi-l doreşte şi Craiova, şi Steaua, dar Malele va rămâne jucătorul lui FC Argeş”, a declarat pentru Jurnalul de Argeş, Viorel Tudose, sponsor principal la formaţia din Trivale.
 
Universitatea Craiova duce lipsă de un atacant care să marcheze constant. După accidentarea lui Elvir Koljic, 25 de ani, care i-a obişnuit pe olteni cu execuţii excepţionale, a venit în Bănie o perioadă de secetă. Nici Andrei Ivan, nici Mamut, dar nici, Alex Tudorie nu au spart târgul. Ivan a marcat 4 goluri, însă nu se simte confortabil ca atacant central, preferă să fie extremă. Mamut a dat un singur gol, iar Tudorie nu a înscris deloc.
Altfel că, după venirea noului antrenor, Marinos Ouzounidis, Craiova a reînceput căutările pentru postul de vârf. 

Afla mai multe despre: cephas maleleuniversitatea craiovafc arges 

viewscnt
Articole similare