Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova, fără Corneliu Papură în următoarele meciuri! Decizia anunţată de LPF

Universitatea Craiova, fără Corneliu Papură în următoarele meciuri! Decizia anunţată de LPF
Comentarii

Antrenorii Corneliu Papură (Universitatea Craiova) şi Marius Croitoru (FC Botoşani) au fost suspendaţi două jocuri de Comisia de Disciplină a FRF, informează lpf.ro.

Cei doi au primit şi o penalitate sportivă de câte 320 de lei, după eliminările de la meciurile cu CFR Cluj, respectiv FC Voluntari.

De asemenea, jucătorul AFC UTA Cristian Sorin Bustea (UTA) a primit o suspendare pentru o etapă şi o penalitate sportivă de 740 lei, după eliminarea de la meciul cu Astra Giurgiu.

Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Corneliu Papură, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că orice meci trebuie tratat cu maximă seriozitate şi că speră ca formaţia sa să înceapă bine anul, cu un rezultat bun în confruntarea cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

“Ne aşteaptă un meci dificil. Echipa Sepsi este foarte bine organizată, puternică. Sper să găsim soluţiile necesare pentru a câştiga acest meci. Au fost trei săptămâni pe care am încercat să le gestionăm cum am crezut că-i mai bine. Sper să începem bine din tooate punctele de vedere. Încercăm să ne luăm toate datele şi să pregătim cât mai bine meciul, indiferent de adversar. Mă tem de orice meci, orice meci trebuie tratat cu maximă seriozitate. Sepsi e o echipă organizată, puternică, foarte tenace. Cred că nu sunt probleme în ceea ce priveşte gazonul. Din ce ştiu avem încălzire”, a spus Papură.

El a mai afirmat, în ceea ce priveşte eventualele transferuri, că există discuţii cu unii jucători: “Suntem în discuţii cu câţiva jucători, când se va materializa cu siguranţă se va face public”.

Afla mai multe despre: corneliu papuramarius croitoruu craiovauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare