Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova îl poate pierde pe Mitriţă. Un club important vrea să-l transfere şi a început negocierile

Universitatea Craiova îl poate pierde pe Mitriţă. Un club important vrea să-l transfere şi a început negocierile
Comentarii

Alexandru Mitriţă (26 de ani) e căutat de mai multe cluburi în această perioadă. Universitatea Craiova îl doreşte, dar jucătorul ar putea rămâne tot în străinătate.

Alexandru Mitriţă ar putea fi antrenat de Răzvan Lucescu la PAOK

Fotbalistul ofensiv şi-a anunţat oficial despărţirea de Al Ahli, unde era împrumutat de la New York City FC, pe contul oficial de Instagram. Acum, el se va întoarce în SUA, dar ar putea fi cedat din nou. 

Conform Realitateasportiva.net, Mitriţă s-ar putea transfera la PAOK, echipa antrenată de Răzvan Lucescu. Conducerea clubului grec negociază în această perioadă cu New York City FC. 

El ar putea fi titular în bandă, după ce mijlocaşul Tzolis a fost vândut de PAOK la Norwich. 

Mitriţă mai are contract cu echipa din MLS până în iunie 2022. 

Mihai Rotaru îl doreşte la Universitatea Craiova

Mitriţă este aşteptat la Craiova de naşul său, Mihai Rotaru, la doi ani şi jumătate de când a plecat. Dar mutarea nu este una care s-ar putea materializa cu uşurinţă. În cazul unui împrumut, New York City FC ar dori ca aproape tot salariul românului să fie acoperit, iar oltenii nu au posibilitatea de a îi plăti un milion de euro anual ”tricolorului”.

”Vedem, sunt discuţii. Îl cunosc foarte bine. L-am antrenat acum câteva luni în Arabia Saudită. E un jucător foarte bun, care ne-ar putea ajuta”, declara Reghecampf despre un posibil transfer al lui Mitriţă, pe care l-a avut sub conducere o perioadă scurtă de timp, la Al Ahli.

Afla mai multe despre: alexandru mitritauniversitatea craiovapaokalexandru mitrita transfer 

viewscnt
Articole similare