Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova, la un pas de o super lovitură! Un jucător faimos, trecut pe la Lazio, se află în probe în Bănie

Universitatea Craiova, la un pas de o super lovitură! Un jucător faimos, trecut pe la Lazio, se află în probe în Bănie
Comentarii

În cadrul unei conferinţe de presă, Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit că Joseph Minala, fost jucător al lui lazio, se află în probe la Craiova.

Joseph Minala este un nume cunoscut în fotbalul mondial. Mijlocaşul a intrat în atenţia fanilor în urmă cu câţiva ani, după ce aceştia au rămas uimiţi de vârsta fotbalistului. Ajuns acum la 25 de ani, pe atunci Minala avea doar 18, însă suporterii susţineau că acesta arată cu cel puţin 10 ani mai bătrân.

Cu nenumărate cazuri de jucători africani care veneau în Europa şi minţeau despre vârsta lor, un val de glume despre vârsta fotbalistului camerunez a apărut în mediul online, iar Minala a devenit faimos, practic, peste noapte.

După cariera sa nu s-a dezvoltat conform planului, fiind trimis într-o serie de împrumuturi de Lazio înainte de a fi lăsat liber de contract, fotbalistul încearcă să revină pe gazon. După despărţirea de clubul roman în iulie, Minala se află în probe cu Universitatea Craiova.

Universitatea Craiova, la un pas de o super lovitură!

Chiar Laurenţiu Reghecampf a confirmat acest fapt, iar oltenii vor lua o decizie în privinţa fotbalistului camerunez în zilele ce urmează.

Vom vedea ce vom face cu Minala, mai sunt două zile în care îl vom vedea şi vom decide în privinţa lui”, a declarat tehnicianul Universităţii Craiova.

Pentru formaţia din Bănie urmează un duel de foc în Liga 1. Oltenii vor călători la Bucureşti, pentru a înfrunta Rapidul, singura echipă fără gol primit din prima divizie. partida se va juca sâmbătă, de la ora 21:00, şi poate fi urmărită în direct pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: univesitatea craiovajoseph minalalaurenţiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare