Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova, lovituri din Liga 1! Trei titulari de la o rivală pot fi transferaţi. Rotaru îi face o echipă imbatabilă lui Ouzounidis

Universitatea Craiova, lovituri din Liga 1! Trei titulari de la o rivală pot fi transferaţi. Rotaru îi face o echipă imbatabilă lui Ouzounidis
Comentarii

Marinos Ouzounidis a preluat-o din mers pe Universitatea Craiova şi lucrează cu ce are la dispoziţie, dar oltenii s-ar putea întări serios în vară, anunţă presa din Oltenia. U Craiova are în vizor trei fotbalişti titulari de la Astra, club care trece prin probleme mari.

Juan Camara, Matteo Fedele şi Ivan Mamut sunt fotbaliştii pe care i-a transferat U Craiova, dar oltenii îşi actualizează lista de transferuri pentru perioada de mercato din vară. David Lazar, Daniel Graovac şi Valentin Gheorghe, de la Astra, sunt fotbaliştii pe care Mihai Rotaru îi doreşte la echipă, conform 3minute.net. 

Universitatea Craiova poate transfera trei titulari de la Astra

Astra se confruntă cu probleme financiare grave, iar lovitura decisivă a venit în urmă cu câteva zile, când patronul Ioan Niculae a fost condamnat la cinci ani de închisoare.  Astra figurează cu o datorie de aproximativ 78 de milioane de lei (16 milioane de euro), bani pe care trebuie să-i plătească în maximum un an.

Astfel, oamenii rămaşi în conducere ar putea să renunţe la jucătorii importanţi, pentru a mai strânge fonduri. 

Este exact mutarea pe care o aşteaptă U Craiova, anunţă publicaţia 3minute.net. Oltenii au pus ochii pe David Lazar, Daniel Graovac şi Valentin Gheorghe. 

De altfel, Universitatea Craiova s-a interesat de portarul Astrei şi în această iarnă, dar mutarea nu s-a realizat, din cauza sumei mari de transfer cerută de giurgiuveni. 

Daniel Graovac şi Valentin Gheorghe au fost la un pas de FCSB, pe finalul anului trecut, atunci când echipa lui Gigi Becali a fost decimată de apariţia cazurilor de COVID-19, în preliminariile Europa League. 

Afla mai multe despre: marinos ouzounidisu craiovaastratransferuri u craiova 

viewscnt
Articole similare