Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova lucrează în secret la un super transfer: ”Raportul de forţe s-a schimbat”. Cine vine în Bănie

Universitatea Craiova lucrează în secret la un super transfer: ”Raportul de forţe s-a schimbat”. Cine vine în Bănie

Superliga

Comentarii

Cei de la Universitatea Craiova negociază în secret un super transfer. Oficialii clubului încearcă să-l aducă pe Juan Camara, unul dintre cei mai buni jucători din lotul lui Dinamo.

Zilele trecute, Marcel Popescu, manager general al Universităţii Craiova, a declarat misterios că “Dan Nistor e primul căpitan al lui Dinamo luat de Craiova, dar nu ultimul”. În spatele cortinei, oltenii negociază transferul lui Juan Camara, unul dintre cei mai buni jucători de la Dinamo.

Super transferul pe care Craiova îl negociază în secret

În vârstă de 26 de ani, Juan Camara s-a transferat în vară la Dinamo, odată cu venirea lui Pablo Cortacero în fruntea clubului. Fotbalistul spaniol a fost împrumutat de la Jagiellonia, până în vara viitoare, cu opţiune pentru un transfer definitiv.

Şefii Universităţii Craiova vor să profite însă de situaţia de la Dinamo şi să realizeze un super transfer. Concret, echipa din Bănie vrea le propună celor de la Jagiellonia să preia încă din această iarnă împrumutul lui Juan Camara. Dacă fotbalistul ar confirma, ulterior transferul ar urma să fie definitiv.

În primă fază, Mihai Rotaru i-a contactat pe cei de la Dinamo pentru a pune la punct transferul lui Juan Camara, dar acţionarul principal al Universităţii Craiova a fost refuzat. Acum, oltenii încearcă să negocieze împrumutul de la Jagiellonia, mai ales că jucătorul n-a fost plătit la Dinamo de mai bine de patru luni.

”Dacă nu rezolvă problemele, trebuie să plec pentru că e o situaţie dificilă pentru mine, pentru familia mea şi pentru colegii mei. Săptămânile următoare sunt  decisive pentru viitorul meu [...] Sunt de 4 luni aici şi am jucat de plăcere (n.r. referire la faptul că nu a primit niciun salariu)”, a comentat Camara imediat după ultima etapă din acest an.

  • ”Raportul de forţe s-a schimbat acum. Se întâmplă ca jucători importanţi de la echipe precum Dinamo să dorească să vină la Craiova”, Marcel Popescu, anunţând misterios un transfer de la Dinamo.

Cine este Juan Camara, jucătorul pe care Universitatea Craiova vrea să-l transfere de la Dinamo

În vârstă de 26 de ani, Juan Camara poate juca pe orice post de pe banda stângă, dar cel mai bun randament îl dă pe cel de ”aripă”. Este un jucător care s-a format la Villarreal şi în vara lui 2014 a fost transferat de echipa secundă a Barcelonei. A mai jucat ulterior sub formă de împrumut la Girona şi Reus Deportiu şi în vara lui 2018 a ajuns în Polonia, la Miedz Legnica. Peste numai un an a semnat cu Jagiellonia şi în vară a fost împrumutat la Dinamo.

Cotat la 600.000 de euro, Juan Camara s-a integrat perfect la Dinamo, unde a ajuns unul dintrei cei mai buni jucători. În acest sezon a jucat în 13 partide pentru Dinamo, timp în care a reuşit două goluri şi două assist-uri.

Pentru Craiova ar fi un transfer foarte interesant, mai ales că oltenii au avut probleme pe benzi în ultima perioadă.  Juan Camara joacă pe postul lui Valentin Mihăilă, cel care a fost transferat de Parma pentru 8,5 milioane de euro.

 

Afla mai multe despre: juan camara 

viewscnt
Articole similare