Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova mai pregăteşte un transfer. Mijlocaşul a rămas liber de contract, iar oltenii îl vor în lupta pentru titlu

Universitatea Craiova mai pregăteşte un transfer. Mijlocaşul a rămas liber de contract, iar oltenii îl vor în lupta pentru titlu

Fotbal

Comentarii

Universtitatea Craiova îl doreşte pe fostul mijlocaş al celor de la Poli Iaşi, Lukacs Bole (30 de ani), rămas liber de contract după ce s-a despărţit de campioana Ungariei, Ferencvaros.

Lukacs Bole este o cunoştinţă mai veche a oltenilor, aceştia încercând să-l transfere şi iarna trecută, însă fără succes. De data aceasta, lucrurile sunt mai simple şi, chiar dacă până la acest moment nu s-a ajuns la o înţelegere concretă, sunt şanse mari ca fotbalistul maghiar să ajungă în Oltenia.

Discuţiile din jurul negocierilor se leagă de faptul că Lukacs Bole nu mai este în forma care l-a propulsat de la Poli Iaşi, la Ferencvaros, în 2017, iar contractul şi durata contractului oferite de olteni nu sunt chiar pe măsura aşteptărilor jucătorului.

Lukacs Bole a evoluat în 49 de meciuri pentru Ferencvaros, marcând 6 goluri şi oferind 10 pase decisive. De asemenea, în sezonul 2018/2019, el a fost împrumutat la Zalaegerszeg, unde a reuşit în 12 partide - 3 goluri şi 4 pase de gol.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare