Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova, negocieri discrete pentru o super lovitură pe piaţa transferurilor

Universitatea Craiova, negocieri discrete pentru o super lovitură pe piaţa transferurilor

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova negociază discret transferul unui jucător din naţionala României. Oltenii vor să-l transfere în vară pe David Lazar, portarul Astrei, care a intrat în circuitul echipei naţionale. Suma de transfer ar fi de aproximativ 400.000 de euro.

Şefii Craiovei se gândesc la un înlocuitor pentru Mirko Pigliacelli, care mai are contract până în 2022, dar care nu ar da semne că ar vrea să semneze prelungirea. Oficialii clubului din Bănie au negociază discret transferul lui David Lazar, unul dintre cei mai interesanţi portari români.

Craiova, negocieri discrete pentru transferul lui David Lazar

Şefii Universităţii Craiova au vrut să-l transfere pe David Lazar încă de la începutul acestui sezon, însă negocierile n-au avut prea mult succes. Oltenii au avut o nouă tentativă în această iarnă şi nici de această dată nu şi-au atins obiectivul.

Cel care s-ar fi opus unui asemenea transfer este Dani Coman, în contextul în care Astra avea în continuare şanse la play-off-ul Ligii 1. Însă Craiova continuă negocierile pentru transferul lui David Lazar şi sunt şanse mari ca transferul să se realizeze în vara care urmează.

Aflat în spatele gratiilor, Ioan Niculae, patronul Astrei, a transmis că preţul lui David Lazar este de 400.000 de euro. O sumă pe care oltenii şi-o permit, mai ales că portarul în vârstă de 29 de ani a intrat în circuitul echipei naţionale.

Mai mult, David Lazar ar putea deveni titularul naţionalei, în condiţiile în care Ciprian Tătăruşanu s-a retras. Portarul Astrei a debutat la naţională în amicalul cu Belarus şi este considerat unul dintre cei mai interesanţi goalkeeperi din România.

David Lazar ar urma să-i ia locul lui Mirko Pigliacelli, unul dintre cei mai valoroşi portari din România, care însă mai are contract doar până în 2022. Italianul nu dă semne că ar dori să semneze prelungirea şi ar fi interesat să se transfere liber în străinătate.

David Lazar are 29 de ani, joacă la Astra din 2017 şi a mai evoluat de-a lungul carierei la Vejle (Danemarca), Pandurii, FC Botoşani şi Voinţa Sibiu. Pe transfermarkt.com este cotat la 900.000 de euro.

Afla mai multe despre: david lazar 

viewscnt
Articole similare