Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova nu mai există oficial din 2011! Formaţia patronată de Adrian Mititelu din Liga a 2-a pierde numele şi sigla

Universitatea Craiova nu mai există oficial din 2011! Formaţia patronată de Adrian Mititelu din Liga a 2-a pierde numele şi sigla

Fotbal

Comentarii

Orice performaţă reuşită de actuala formaţie din Craiova din Liga 1 dar şi de actuala formaţie a Craiovei din Liga a 2-a, nu se va adăuga la palaresul clubului FC U Craiova 1948, formaţie care nu mai există oficial de 10 ani, conform Curţii de Apel Bucureşti.

Curtea de Apel Bucureşti a decis azi prin hotărâre definitivă că formaţia FC U Craiova 1948 din Liga a 2-a nu mai are voie să folosească actuala denumire şi nici însemnele actuale ale clubului. Formaţia patronată de Adrian Mititelu este lider în eşalonul secund.

"Obligă pârâta la încetarea oricărei activităţi de folosire, comercializare, distribuire, promovare şi orice alt act de utilizare în activitatea comercială, inclusiv mediul online şi prin intermediul website www.fcuniversitatea.ro sau orice alt website, a produselor şi serviciilor care poartă denumirea Universitatea Craiova, inclusiv prin asocierea la această denumire a altor litere sau cifre", este decizia oficială luată de Curtea de Apel Bucureşti.

Formaţia din Craiova este obligată să retragă de pe piaţă orice fel de produs cu denumirea şi inscripţiile formaţiei FC U Craiova 1948. De asemenea, Curtea de Apel Bucureşti a decis că palmaresul clubului aparţie formaţiei dezafiliate de FRF în urmă cu 10 ani. Astfel, orice performaţă reuşită de actuala formaţie din Craiova din Liga 1 dar şi de actuala formaţie a Craiovei din Liga a 2-a, nu se va adăuga la palaresul clubului FC U Craiova 1948, formaţie care nu mai există oficial de 10 ani, conform Curţii de Apel Bucureşti.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare