Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova, prima super lovitură din această iarnă. Clubul din Polonia îl lasă în Oltenia pentru 200.000 de euro

Universitatea Craiova, prima super lovitură din această iarnă. Clubul din Polonia îl lasă în Oltenia pentru 200.000 de euro

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova ar putea reuşi prima lovitură importantă din această iarnă. Oltenii l-ar putea transfera pe Juan Camara, care în prezent este împrumutat de Jagiellonia Bialystok la Dinamo. Presa poloneză anunţă că cei de la Jagiellonia sunt deschişi la negocieri şi i-au fixat fotbalistului o sumă de transfer de 200.000 de euro.

Craiova caută să dea prima lovitură importantă pe piaţa transferurilor, în această iarnă. Oltenii îl vor pe Juan Camara, care a lăsat o impresie foarte bună la Dinamo. Mijlocaşul spaniol este împrumutat de la Jagiellonia şi are contract până în vară, însă ar putea pleca din cauza problemelor financiare din Ştefan cel Mare.

Prima lovitură importantă pentru Craiova. Cât costă Juan Camara

Presa din Polonia scrie despre interesul Universităţii Craiova pentru Juan Camara. Mijlocaşul în vârstă de 26 de ani este sub contract cu Jagiellonia, dar a fost împrumutat până în vară la Dinamo. Totuşi, publicaţia sportowefakty.pl scrie că cei de la Jagiellonia s-au declarat foarte deschişi la negocieri pentru un transfer încă din această iarnă.

Nici preţul pe care polonezii îl cer nu este ieşit din comun. Potrivit sursei citate, cei de la Jagiellonia au transmis că vor doar 200.000 de euro în schimbul mijlocaşului stânga. Practic, Universitatea Craiova ar putea da o adevărată lovitură la un preţ foarte accesibil.

Motivul pentru care polonezii cer atât de puţini bani în schimbul transferului lui Juan Camara este că fotbalistul spaniol a fost o dezamăgire în sezonul trecut, când a jucat pentru Jagiellonia.

Camara ar putea rupe contractul cu Dinamo pentru a se transfera la Craiova

Contractul lui Juan Camara cu Dinamo expiră în vară, însă mijlocaşul spaniol ar putea rupe înţelegerea încă din această vară. Camara a declarat că nu şi-ar dori să se transfere la o altă echipă şi ar vrea să continue la Dinamo, însă numai dacă i se achită restanţele.

Juan Camara n-a primit niciun salariu în acest sezon şi nu sunt semne că lucrurile s-ar putea îmbunătăţi în perioada următoare. Drept urmare, Camara poate rămâne rupe contractul cu Dinamo şi ar avea cale liberă spre un transfer la Universitatea Craiova.

Interesant este că Juan Camara a jucat deja pentru două echipe în acest sezon. Mijlocaşul de 26 de ani a apucat să evolueze pentru Jagiellonia în două partide din acest sezon şi apoi s-a transferat la Dinamo. Însă, în perioada pandemiei, FIFA a modificat regulamentul şi jucătorii au dreptul să joace la maximum trei echipe într-un sezon, nu la doua, cum s-a întâmplat până acum.
 

Afla mai multe despre: juan camara 

viewscnt
Alte articole
Articole similare