Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova, primul antrenament sub comanda noului antrenor! Ce staff şi-a adus Marinos Ouzounidis

Universitatea Craiova, primul antrenament sub comanda noului antrenor! Ce staff şi-a adus Marinos Ouzounidis

Superliga

Comentarii

Marinos Ouzounidis (52 de ani), noul antrenor al echipei Universitatea Craiova, a condus primul antrenament al oltenilor. Nu a fost singur, alături de grec, au fost noii săi colaboratori: preparatorul fizic Giagkou Nikolaos şi secundul Bledar Kola.

Bledar Kola este un nume greu în fotbalul internaţional, secundul are prezenţe în Liga Campionilor pentru Panathinaikos.

Ouzounidis şi staff-ul său au început să pună la punct echipa din Bănie, care are un meci importantă în faţă, duelul cu FC Botoşani din Cupa României.

Fiecare antrenor are propriile idei, dar ar fi o greşeală să încerc să schimb totul din prima zi, mai ales în perioada aceasta, când avem un program încărcat. Le voi transmite jucătorilor câteva aspecte pe care le consider importante, dar nu pot trece la schimbări majore de la început, fiindcă aş crea mai multe probleme decât rezolvări”, a declarat antrenorul Universităţii, la prima conferinţă de presă de la Craiova.

În vârstă de 52 de ani, Ouzounidis şi-a început în 2006 cariera de antrenor, când a acceptat oferta de la APOEL Nicosia. Anterior, a fost secund la Skoda Xanthi. Ouzounidis a stat două sezoane la Nicosia şi s-a mutat apoi la AE Larisa. Le-a mai antrenat ulterior pe Iraklis, Skoda Xanthi (în două rânduri), Platanis, Ergotelis, Panionios, Panathinaikos, AEK Atena şi din nou APOEL Nicosia.

Ouzounidis a câştigat un singur trofeu în cariera de antrenor, titlul de campion al Ciprului, în 2007.

 

Afla mai multe despre: universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare