Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova refuzată de un fotbalist de naţională. "Din păcate, copilul nu a vrut să vină"

Universitatea Craiova refuzată de un fotbalist de naţională. "Din păcate, copilul nu a vrut să vină"
Comentarii

Universitatea Craiova a fost aproape de a transfera un supe fundaş, care acum evoluează la o echipă din vestul Europei.

Finanţatorul echipei de pe locul trei din Liga 1, a oferit un interviu în care a vorbit despre un transfer pe care l-a dorit să îl facă, însă fotbalistul a refuzat.

Universitatea Craiova refuzată de un fotbalist de naţională

Craiova a făcut investiţi foarte mari şi foarte bune în ultimii ani, iar aceştia au reuşit să aducă fotbalişti buni din România, dar şi din străinătate. Pe lista dorinţelor lui Mihai Rotaru au fost şi jucători care au refuzat să vină la echipa din Bănie.

Pentru cei de la FANATIK, patronul clubului alb-albastru, a vorbt despre o ofertă importantă pe care i-a făcut-o unui fotbalist care evoluează în Belgia şi este norvegian, iar acesta este Andreas Hanche-Olsen.

"Am făcut ofertă de 900.000 de euro pentru un fundaş norvegian. Din păcate, copilul nu a vrut să vină în România, ca dovadă că l-a cumpărat Gent cu 700.000 de euro şi este titularul lor. Acum este în componenţa echipei mari a Norvegiei", a declarat Mihai Rotaru pentru Fanatik.

Cine este Andreas Hanche-Olsen

Fotbalistul norvegian are 24 de ani şi este fundaş central la KAA Gent. Andreas Hanche-Olsen evoluează şi la echipa naţională a Norvegiei pentru care a debutat în 2020, într-o partidă jucată în League Nations.

Andreas a fost cumpărat de clubul Belgian cu 800.000 de euro, potrivit transfermarkt, de la Stabaek, echipa unde norvegianul şi-a început cariera. Pentru Gent, Hanche-Olsen a evoluat în 30 de partide şi a marcat un gol.

Cota de piaţă a fundaşului norvegian este de 2 milioane de euro, conform transfermarkt.

Afla mai multe despre: craiova 

viewscnt
Articole similare