Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova riscă să-şi piardă unul dintre cei mai importanţi jucători! "Vom încerca să-l transferăm în străinătate"

Universitatea Craiova riscă să-şi piardă unul dintre cei mai importanţi jucători! "Vom încerca să-l transferăm în străinătate"
Comentarii

Universitatea Craiova este pe cale să-l piardă pe italianul Mirko Pigliacelli, la finalul sezonului competiţional. Impresarul Danilo Caravello este cel care a făcut anunţul, în presa din Peninsulă.

Mirko Pigliacelli s-a săturat de Oltenia şi îşi pregăteşte "ieşirea". Impresarul său, Danilo Caravello, a declarat pentru TuttoMercatoWeb că va încerca să-i găsească o nouă echipă fotbalistului, după finalizarea sezonului competiţional din România. Cea mai interesată pe serviciile portarului este Reggina, proaspăt revenită în Serie B, dar care este dispusă să investească serios în echipă, pentru a-şi recâştiga strălucirea de altă dată. Primul transfer realizat a fost Jeremy Menez (33 de ani), fost jucător la Monaco, Roma, PSG, Milan sau Bordeaux, cu 24 de meciuri şi 2 goluri pentru naţionala Franţei.

"Are un vis. Craiova se luptă la titlu cu CFR Cluj până la finalul sezonului, dar vom încerca să îl readucem în Italia sau la o altă echipă din străinătate", a declarat Danilo Caravello, pentru TuttoMercatoWeb.

Mirko Pigliacelli mai are contract cu CSU Craiova până în vara anului 2022, însă ultimele şase luni nu au fost cele mai fericite din viaţa sa. A fost protagonistul mai multor conflicte în interiorul echipei. La finele anului trecut, a fost recut pe linie moartă de Victor Piţurcă după ce i-a reproşat antrenorului că el n-are de gând să stea rezervă. Supărat, "Piţi" l-a exilat în tribune.

Universitatea Craiova îşi poate pierde unul dintre titulari. "Vom încerca să-l transferăm în străinătate"

La scurt timp, Pigliacelli a intrat în colimatorul Peluzei Nord a Craiovei, după nişte mesaje trimise pe reţelele de socializare, prin care cerea suporterilor să-l sprijine în războiul cu Piţurcă. Lucrurile s-au calmat cu trecerea timpului, Pigliacelli a revenit între buturi, însă pare că perioada aceea a lăsat urme în sufletului jucătorului şi îşi caută plecarea din Bănie.

Fost internaţional de tineret al Italiei, portarul în vârstă de 26 de ani este cotat la 1 milion de euro. Craiova a plătit 300.000 de euro, în urmă cu un an şi jumătate, pentru a-l aduce de la Pro Vercelli.  În cariera sa, Pigliacelli a mai apărat la Reggina, în sezonul 2013/2014, când a bifat 21 de prezenţe. De asemenea, Mirko mai jucat pentru Sassuolo, Pescara, Frosinone, Trapani şi juniorii lui AS Roma.

Mirko Pigliacelli a fost aproape să se întoarcă în Italia, vara trecută, atunci când era pe val şi Craiova spera să obţină în schimbul său 3 milioane de euro.

"Au fost două sau trei discuţii cu Torino, Sampdoria şi Cagliari. Dar, pentru Craiova, este un jucător fundamental. Cluburile italiene au decis să facă tranzacţii low-cost. Mirko este erou la Craiova, vedem în perioada următoare de transferuri", a declarat la acea vreme, Caravello.

Afla mai multe despre: craiova 

viewscnt
Articole similare