Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova sare în ajutorul lui Sorin Cârţu. Reacţia clubului, după ce proprietăţile preşedintelui oltenilor au fost vandalizate de huligani

Universitatea Craiova sare în ajutorul lui Sorin Cârţu. Reacţia clubului, după ce proprietăţile preşedintelui oltenilor au fost vandalizate de huligani
Comentarii

Universitatea Craiova sare în ajutorul lui Sorin Cârţu, după ce preşedintele oltenilor a căzut din nou victimă vandalismului.

La scurt timp după ce i-a fost vandalizată casa, Sorin Cârţu a avut din nou de suferit. De această dată, cofetăriile pe care le deţine în Craiova i-au fost vandalizate. Astfel, clubul Universitatea Craiova a emis un comunicat de presă.

"Lui Sorin Cârţu i-a fost vandalizată casa.

Care Sorin Cârţu? Acel Sorin Cârţu, unul dintre simbolurile Craiovei Maxima, ale fotbalului românesc, ultimul antrenor care a adus eventul în Bănie, cel care în 25 de ani de activitate ca jucător a evoluat doar pentru Craiova (283 de meciuri şi 107 goluri pentru Universitatea Craiova şi 82 de meciuri şi 27 de goluri pentru Electroputere Craiova), fiind câştigător a 3 campionate şi 5 Cupe ale României ca jucător şi antrenor. Şi preşedintele în exerciţiu al Universităţii Craiova. Practic, întreaga activitate a lui Sorin Cârţu se confundă cu perioada de glorie a Ştiinţei.

Şi, totuşi, casa i-a fost vandalizată, iar la 3 zile distanţă i-au fost vandalizate şi alte proprietăţi. Credem că este mai puţin important ale cui mânuţe au vopsit efectiv. Important este să vedem cine i-a incitat şi cine i-a încurajat. Şi aici ştim cu toţii răspunsul. Şi o să vedem în câteva zile cum aproape toată Craiova Maxima a fost „vandalizată” de aceleaşi personaje. Pentru că vedem că în ultimele zile Bornescu a devenit mai important pentru istoria Ştiinţei decât Silviu Lung, iar un lider de galerie mult mai important decât Nicolae Tilihoi.

Peste 80% din componenţii Craiovei Maxima, în frunte cu Preşedintele Corneliu Andrei Stroe şi aproape toţi componenţii Campioanei Unei Mari Iubiri au avut, într-un fel sau altul, legătură cu renaşterea Ştiinţei. Ce o să le faceţi, „domnilor”? O să le vandalizaţi şi lor casele? Dintre cei care ne-au părăsit, Nicolae Tilihoi şi Profesorul Corneliu Andrei Stroe au fost în linia întâi a renaşterii Ştiinţei. Iar Minunea Blondă a fost acolo. Ce o să faceţi? O să le vandalizaţi mormintele? Ce o să se întâmple cu cei care lucrează astăzi la Universitatea Craiova? O să-i goniţi la Severin, acolo unde aţi mai dus o dată echipa spunând că oraşul Craiova n-o merită?

Voi vorbiţi de istoria Universităţii Craiova dar o vandalizaţi zi de zi? Nu meritaţi nici măcar să-i pronunţaţi numele. Pentru că cine nu-şi respectă trecutul nu merită să aibă viitor.

Mâine vom arăta cum Sorin Cârţu nu este un caz singular printre cei care au făcut istorie pentru Ştiinţa şi care au fost „călcaţi în picioare”, într-un mod sau altul" , se arată în comunicatul Universităţii Craiova.

Afla mai multe despre: craiovacartu 

viewscnt
Articole similare