Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova se pregăteşte de revenirea lui Elvir Koljic: ”Trebuie să avem răbdare cu el”

Universitatea Craiova se pregăteşte de revenirea lui Elvir Koljic: ”Trebuie să avem răbdare cu el”
Comentarii

Cel mai bun marcator al oltenilor, Elvir Koljic, este din ce în ce mai aproape de revenirea pe gazon.

Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Marinos Ouzounidis salută revenirea lui Koljic, dar avertizează că principalul marcator al oltenilor are nevoie de timp: ”Este bine când revine orice jucător. Ştim calităţile pe care le are, însă abia a început să facă anumite lucruri la antrenamente, nu toate pregătirea. Trebuie să fim răbdători cu el, să nu riscăm deoarece a stat mult timp. Prefer să îl ţin o săptămână în plus, decât să revină devreme şi să riscăm” a subliniat tehnicianul grec. Atacantul s-a pregătit deja cot la cot alături de coechipierii săi şi ar putea reveni în scurt timp în formula de start a formaţiei din Bănie.

”Bălaşa este alt om accidentat şi este o problemă fiindcă nu avem multe alte soluţii în defensivă. Eu mă concentrez acum la jucătorii care sunt valizi pentru noi, acesta este cel mai important lucru. Nu mă gândesc la cei care sunt încă scoşi din joc. Fiindcă avem mulţi jucători accidentaţi, este important ca noi să păstrăm nivelul sus, pentru a sta aproape de cecelate echipe. După ce vor reveni şi cei indisponibiili, vom fi mai bine”

Ouzounidis a vorbit şi despre potenţialele transferuri pe care vrea să le mai facă la formaţia craioveană: ”Vom vedea, mai avem timp pentru asta. Sunt mulţumit de jucătorii pe care îi am.  Dacă sunt aici înseamnă că îmi place totul. Poate aveam alte obiceiuri în Grecia, dar acum locuiesc aici şi respect oamenii de aici. Sper să fiu unul dintre voi” a spus grecul care a bifat deja prima victorie pe banca formaţiei oltene.

Afla mai multe despre: marinos ouzounidiscraiovakoljic 

viewscnt
Articole similare