Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova şi-a găsit antrenor. Mihai Rotaru îşi aduce tehnicianul preferat la echipă. Ce condiţie a pus pentru a semna

Universitatea Craiova şi-a găsit antrenor. Mihai Rotaru îşi aduce tehnicianul preferat la echipă. Ce condiţie a pus pentru a semna
Comentarii

Universitatea Craiova revine la antrenorul care i-a lăsat locul lui Cristiano Bergodi. Mihai Rotaru consideră că fostul tehnician al oltenilor, Corneliu Papură, e varianta ideală, în acest moment. Totuşi, Papură pune o condiţie.

Corneliu Papură, la Universitatea Craiova

U Craiova rămâne fără antrenor, după ce Cristiano Bergodi şi-a anunţat demisia, în urma înfrângerii de pe teren propriu cu Chindia Târgovişte, scor 1-0. 

Deşi au apărut mai multe variante pentru banca Universităţii Craiova, Mihai Rotaru se pare că a luat decizia finală. Corneliu Papură ar urma să revină, iar acesta ar urma să conducă primul antrenament, marţi, potrivit ProSport.  

Ce doreşte Papură pentru a reveni ca antrenor la U Craiova

Mutarea gândită de Mihai Rotaru e condiţionată de plecarea medicului Claudiu Stamatescu, cel cu care Corneliu Papură are un conflict. De altfel, demisia lui Papură din mai ar fi fost cauzată de cearta cu doctorul de la U Craiova, mai anunţă sursa citată.

„Domnul Papură şi-a dat demisia, noi am fost extrem de şocaţi, foarte trişti, foarte supăraţi, nu am luat în calcul această variantă. Din păcate s-a întâmplat. Nu schimbă nimeni antrenorul în plină epidemie şi pe ultimele opt etape, la sfârşitul drumului. Nu ne-a trecut prin cap să-l schimbăm pe Corneliu Papură”, a declara Rotaru, în momentul plecării lui Papură. 

Motivul pentru care Cristiano Bergodi a anunţat că pleacă de la Craiova. Ce s-ar fi întâmplat în interiorul clubului

Afla mai multe despre: universitatea craiovamihai rotaru 

viewscnt
Articole similare