Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova, tun pe piaţa transferurilor! Internaţionalul român care poate ajunge sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf

Universitatea Craiova, tun pe piaţa transferurilor! Internaţionalul român care poate ajunge sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf
Comentarii

Universitatea Craiova vrea să îi aducă lui Laurenţiu Reghecampf un internaţional român în Bănie.

Craiova va încerca să se întărească în următoarea perioadă de mercato, iar posturile unde are nevoie de jucători gruparea din Bănie sunt cele de fundaş dreapta şi mijlocaş la închidere. De când a venit la Craiova, Reghecampf i-a testat pentru postul de mijlocaş la închidere pe: Mateiu, Creţu, Fedele, Căpăţână, Nistor sau Bălaşa, dar niciunul nu a dat randament aşteptat de fostul antrenor de la FCSB. 

Tudor Băluţă, ţinta Universităţii Craiova

Acum, una dintre ţintele Universităţii Craiova ar fi Tudor Băluţă, potrivit ProSport. Fotbalistul va intra în ultimele 6 luni de contract cu echipa din Premier League, Brighton. Jucătorul a fost transferat de britanici în 2019, de la Viitorul, dar nu a reuşit să se ridice la nivelul din cel mai puternic campionat al lumii şi a fost împrumutat sezoanele trecute la ADO Den Haag sau la Dinamo Kiev.

Brighton are un start de vis în Premier League şi ocupă locul 7 în campionat, iar Tudor Băluţă a evoluat pentru echipa din campionatul insular un singur meci, în urmă cu mai mult de 2 ani, în Cupa Ligii. 

Cum va încerca Craiova să îl transfere pe Băluţă

În actualul sezon, Tudor Băluţă nu a jucat nici pentru echipa U23 a lui Brighton. Craiova va încerca să îl transfere în această iarnă, contra unei sume de bani. Dacă cluburile nu vor ajunge la o înţelegere comună, Craiova va dori să îl transfere liber de contract, vara viitoare. 

Mai mult decât atât, Băluţă este născut la Craiova şi chiar a făcut parte din galeria Universităţii în timpul adolescenţei. Dacă va ajunge în Bănie, Tudor Băluţă va fi coleg cu foştii săi coechipieri de la Viitorul, Lyes Houri şi Ionuţ Vînă. 

Tudor Băluţă este evaluat de site-ul transfermarkt.com la 2 milioane de euro. El a câştigat sezonul trecut cu Dinamo Kiev eventul în Ucraina, chiar dacă a evoluat doar în 3 meciuri pentru echipa lui Mircea Lucescu. În total, fotbalistul care ar putea ajunge la Craiova a adunat 7 selecţii pentru naţionala României, în timpul mandatului lui Cosmin Contra.

Afla mai multe despre: craiova-tudor băluţă-liga 1-laurenţiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare