Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova, un nou ”tun” pe piaţa transferurilor: ”Când vin oferte pe care nu le poţi refuza trebuie să vindem”

Universitatea Craiova, un nou ”tun” pe piaţa transferurilor: ”Când vin oferte pe care nu le poţi refuza trebuie să vindem”galerie foto
Comentarii

Universitatea Craiova ar putea reuşi un nou ”tun” pe piaţa transferurilor. Unul dintre cei mai importanţi jucători are şanse să plece.

În ultimii ani, şefii Universităţii Craiova au arătat multă pricepere pe piaţa transferurilor. Echipa din Bănie a fost singura care i-a făcut concurenţă serioasă FCSB-ului la capitolul transferuri.

Craiova a reuşit să doboare câteva recorduri în istoria clubului, la sumele încasate de transferuri şi ar putea continua cu o nouă afacere.

Craiova ar putea reuşi un nou ”tun” pe piaţa transferurilor: ”Este un jucător greu de ţinut”

În conturile echipei din Bănie au intrat în ultimii ani sume importante din transferurile de jucători. Oficialii Universităţii Craiova şi-au făcut un obicei din a ceda pe bani mulţi cel puţin un jucător pe an.

Ultimul astfel de transfer a fost cel al lui Alex Cicâldău la Galatasaray, pentru care Universitatea Craiova a încasat 6,5 milioane de euro. Tot la Galatasaray ar putea face şi următorul transfer.

Presa din Turcia insistă că şefii lui Galatasaray vor să-l transfere pe Andrei Ivan. Atacantul în vârstă de 24 de ani este cotat la un milion de euro, dar suma de transfer ar putea fi mult mai mare.

Întrebat despre interesul lui Galatasaray pentru Andrei Ivan, Laurenţiu Reghecampf n-a negat, ba dimpotrivă. Antrenorul Craiovei spune că Ivan este un jucător curtat şi este greu pentru club să-l păstreze:

”Este un jucător greu de ţinut. Şi nu numai el. O să vedeţi că vor apărea oferte pentru foarte mulţi jucători şi ăsta e numai meritul lor.

Când vin oferte pe care nu le mai poţi refuza trebuie să vindem, pentru că asta e viaţa, nu ai cum să opreşti un jucător dacă vrea să plece. Eu mă bucur foarte mult când un jucător are oferte şi poate să ajungă la echipe mari”, a declarat Laurenţiu Reghecampf.

Andrei Ivan n-ar fi însă la prima aventură în străinătate. În vara lui 2017, internaţionalul român a fost transferat de Krasnodar pentru 3 milioane de euro. Ivan nu s-a impus însă în Rusia şi a fost răscumpărat de Craiova, în vara lui 2019, cu 1,5 milioane de euro.

TOP 3 cele mai tari lovituri reuşite de Universitatea Craiova pe piaţa transferurilor:

  • Valentin Mihăilă - Parma - 8,5 milioane de euro
  • Alex Mitriţă - New York City FC - 8 milioane de euro
  • Alex Cicâldău - Galatasaray - 6,5 milioane de euro

Afla mai multe despre: andrei ivan 

viewscnt
Articole similare