Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova vrea să dea lovitura pe piaţa transferurilor. Ştiinţa negociază cu Rondon, surpriza anului în România

Universitatea Craiova vrea să dea lovitura pe piaţa transferurilor. Ştiinţa negociază cu Rondon, surpriza anului în România
Comentarii

Venezueleanul a fost cel mai bun vârf din campionat în partidele disputate în 2018, a marcat 9 goluri şi a devenit eroul salvării neaşteptate a Mediaşului.

Gazeta Sporturilor scrie că Ştiinţa negociază cu Rondon, surpriza anului în campionatul românesc. Venezueleanul de 32 de ani a revenit după o pauză de aproape două sezoane şi a salvat Mediaşul de la retrogradare cu 9 goluri doar în 2018.

Sud-americanul a profitat de ocazie, s-a pus pe picioare şi are acum posibilitatea să urce la un nivel mai bun. Craiovenii au discutat deja cu el şi speră să-l convingă să îmbrace tricoul alb-albastru din ediţia următoare. Doar o propunere dintr-un campionat mai bun l-ar îndepărta pe Mario de Bănie.

Conform sursei citate, Rondon e cel mai bun fotbalist de atac din Liga 1, după meciurile disputate anul acesta. Are 9 goluri doar în campionat. În toate competiţiile, 10 goluri şi 3 pase decisive. Nu există alt jucător la fel de eficient ca venezueleanul pe care Mediaşul l-a adus gratis în iarnă. Şi-l va pierde acum tot gratis, la finalul contractului, însă medieşenii tot se aleg cu un beneficiu uriaş de pe urma lui: vor fi şi la anul în primul eşalon, conectaţi în continuare la drepturile TV, graţie lui Rondon. 

Afla mai multe despre: rondoncraiovatransferinteresmutareliga 1medias 

viewscnt
Articole similare