Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova vrea un atacant crescut de Palermo! Mihai Rotaru şi Ouzounidis, gata de lovitura anului

Universitatea Craiova vrea un atacant crescut de Palermo! Mihai Rotaru şi Ouzounidis, gata de lovitura anului
Comentarii

Universitatea Craiova este interesată de transferul lui Cephas Malele, atacantul formaţiei FC Argeş Piteşti.

Fost internaţional de tineret elveţian, Cephas Malele ar putea face cuplu de atac în Bănie cu Elvir Koljic, atacant care pare aproape de revenirea pe gazon după o accidentare gravă.

Potrivit presei locale din Craiova, Malele nu a semnat încă prelungirea contractului cu FC Argeş şi ar fi tentat de un transfer la Universitatea Craiova. Informaţia confirmată şi de Gazeta Sporturilor vine după ce vârful adus de FC Argeş de la Oliveirense a confirmat în Liga 1, marcând de opt în actuala stagiune în 18 meciuri.

Piteştenii sunt în schimb siguri că Cephas Malele va continua la formaţia lui Andrei Prepeliţă: ”Ştiu că domnul Tudose a discutat cu impresarul lui Malele, avem promisiunea că prima opţiune vom fi noi. Acum rămâne de văzut, până nu semnează prelungirea contractului... deocamdată am discutat cu el şi aşteptăm să vedem când va semna.” a explicat Jean Vlădoiu, în urmă cu câteva zile.

Malele a ajuns în Liga 1 în septembrie şi are o cotă de piaţă de 400 de mii de euro. El şi-a început cariera la FC Zurich, dar junioratul şi l-a definitivat la Palermo, în Italia.

A fost împrumutat la diverse echipe din ligile inferioare din Italia precum Virtus Entella sau Trapani, iar ulterior a ajuns în Portugalia la echipe ca Atletico CP, Leixoes, Varzim sau Arouca.

  • 400 de mii de euro este cota de piaţă a lui Malele
  • 8 goluri a marcat pentru FC Argeş în Liga 1

Afla mai multe despre: mihai rotaruouzounidis 

viewscnt
Articole similare