Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea lui Adrian Mititelu a transferat un atacant care a jucat pentru FCSB şi Dinamo

Universitatea lui Adrian Mititelu a transferat un atacant care a jucat pentru FCSB şi Dinamo

Fotbal intern

Comentarii

Universitea lui Adrian Mititelu s-a întărit pentru partea a doua a sezonului cu un atacant care a fost la FCSB şi Dinamo şi cu un portar care a apărat la FC Caracal şi FC Olt. Ambii au semnat pe doi ani şi jumătate.

Universitatea Craiova a anunţat două transferuri interesante. Echipa lui Adrian Mititelu i-a prezentat oficial pe Robert Văduva şi Sorin Mogoşanu, ambii de 25 de ani. Cei doi au semnat pe doi ani şi jumătate.

Primul joacă atacant şi are un CV destul de interesant. A început fotbalul la Şcoala Gică Popescu şi a fost transferat apoi de fosta academie a FCSB-ului, club la care a fost legitimat din vara lui 2007 până în septembrie 2011, când a plecat la Râmnicu Vâlcea. A jucat apoi pentru Chinfia, iar în vara lui 2014 a ajuns la Dinamo.

În 2016 s-a despărţit de Dinamo şi a semnat cu Sirens FC, din Malta, unde a stat până în vara lui 2017. De atunci, este liber de contract şi acum a acceptat să joace pentru Universitatea Craiova, în liga a patra.



Cât despre Sorin Mogoşanu, acesta a jucat pentru FC Caracal şi FC Olt.

”U” Craiova 1948 ocupă prima poziţie în Liga a IV-a, seria Dolj. Echipa lui Adrian Mititelu este favorită clară la promovare, după ce a reuşi să strângă 51 de puncte în 17 meciuri. Craiova are un avanse de 11 puncte faţă de următoarea clasată, ACS Jiul Podari.

Afla mai multe despre: robert vaducauniversitatea craiovaadrian mititelusorin mogosanu 

viewscnt
Articole similare