Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre acţionarii lui CFR Cluj a ironizat derby-ul FCSB - Craiova: ”Parcă n-a fost un meci de Liga 1”

Unul dintre acţionarii lui CFR Cluj a ironizat derby-ul FCSB - Craiova: ”Parcă n-a fost un meci de Liga 1”

Superliga

Comentarii

Ştefan Gadola, unul dintre acţionarii lui CFR Cluj, a ironizat derby-ul dintre FCSB şi Universitatea Craiova (scor 0-0) - principalele contracandidate la titlu.

CFR Cluj a fost direct interesată de meciul dintre FCSB şi Universitatea Craiova. În cazul în care echipa lui Gigi Becali ar fi câştigat, ar fi păstrat o distanţă de 3 puncte de CFR Cluj, dar s-ar fi dus la 10 puncte de Universitatea Craiova.

Motiv pentru care clujenii şi-ar fi dorit ca Universitatea Craiova să învingă. Ştefan Gadola, unul dintre acţionarii lui CFR Cluj, a ironizat acest derby, despre care spune că i-a confirmat că România are un campionat de o calitate slabă.

Cum i-a ironizat acţionarul lui CFR Cluj pe cei de la FCSB şi Craiova

Ştefan Gadola susţine că FCSB şi Craiova au oferit un meci foarte slab, sub nivelul Ligii 1. Acţionarul lui CFR Cluj a ironizat cele două echipe, dar şi faptul că Alex Cicâldău a ratat o lovitură de la 11 metri.

”Am văzut FCSB - Craiova, eu ştiam că de ceva timp campionatul nostru are o calitate slabă, dar meciul ăla m-a convins că e aşa. Parcă nu a fost un meci de Liga 1, să tratezi aşa un penalty... eu speram să văd un meci deosebit, frumos. În ultima vreme, calitatea fotbalului din România a scăzut mult”, a declarat Ştefan Gadola pentru Pro X.

Ştefan Gadola, despre faptul că cartonaşele roşii primite de jucătorii lui Dinamo: ”Jucam mai bine dacă dinamoviştii erau 11”

Meciul dintre CFR Cluj şi Dinamo, scor 1-0, s-a lăsat cu un scandal uriaş. Echipa din Ştefan cel Mare a criticat dur arbitrajul lui Marcel Bîrsan, după ce Dinamo a jucat în 9 oameni încă din prima repriză, când Anton (30) şi Bejan (36) au fost eliminaţi.

Ştefan Gadola spune însă că aceste decizii ale arbitrului n-au avantajat-o pe CFR Cluj, despre care susţine că a jucat mai slab după ce a avut avantaj numeric pe teren:

”Este frustrant şi neplăcut, noi am mai avut meciuri în cupele europene când am jucat 11 contra 9, glumind, noi nu am jucat bine 11 contra 9, am jucat mai bine când dinamoviştii erau 11. Este foarte frustrant, păcat că s-a întâmplat asta, nu aş fi vrut. Bine, arbitrul ştie de ce a acordat cartonaşele roşii”, a a mai spus Ştefan Gadola.

Afla mai multe despre: stefan gadola 

viewscnt
Articole similare