Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre adversarii lui CFR Cluj din Europa League nu se teme de coronavirus, deşi suferă de diabet: „Nu sunt îngrijorat”

Unul dintre adversarii lui CFR Cluj din Europa League nu se teme de coronavirus, deşi suferă de diabet: „Nu sunt îngrijorat”

Serie A

Comentarii

Fotbalistul formaţiei AS Roma, Borja Mayoral, a declarat că nu îl îngrijorează foarte tare faptul că la echipă sunt câteva cazuri de coronavirus, deoarece el a avut COVID-19 şi acum are anticorpi.

Mayoral a fost împrumutat de Real Madrid la AS Roma pe 2 octombrie, ceea ce înseamnă că fotbalistul era în Spania atunci când a avut coronavirus.

„Sunt câteva cazuri pozitive în echipă, dar nu sunt prea îngrijorat, pentru că eu am avut coronavirus vara asta. Am avut câteva simptome şi nu am putut juca până la finalul sezonului, dar acum sunt mai relaxat pentru că am dezvoltat anticorpi, aşa că nu cred că mă pot reinfecta”, a afirmat jucătorul într-o discuţie pe Instagram.

Potrivit football-italia.net, Borja Mayoral face parte dintr-o categorie de risc, el suferind de diabet de tip 1. „Diabetul nu m-a împiedicat să ajung unde sunt acum. M-a ajutat să mă maturizez şi să învăţ multe lucruri. Oamenii mă întreabă mereu ce nu am voie să mănânc, dar sănătatea este cea mai importantă. Avem cu toţii un moment pe lună când renunţăm la reguli, dar dieta este importantă pentru un sportiv profesionist, în special dacă este diabetic”, a spus Mayoral în discuţia din social media, pentru pagina Sweet Warrior.

Afla mai multe despre: borja mayoralcoronavirus 

viewscnt
Articole similare