Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre apropiaţii lui Dybala aruncă bomba: ”Juventus îl va vinde în iarnă cu 120 de milioane de euro!” Unde ar urma să ajungă

Unul dintre apropiaţii lui Dybala aruncă bomba: ”Juventus îl va vinde în iarnă cu 120 de milioane de euro!” Unde ar urma să ajungă

Serie A

Comentarii

Maurizio Zamparini, fost patron la Palermo şi cel care l-a adus pe Dybala în Europa, spune că Juventus îl va vine în iarnă pe argentinian, contra sumei de 120 de milioane de euro. Cea mai probabilă destinaţie este Spania.


Paulo Dybala a ajuns în Europa cu ajutorul lui Palermo, care în 2012 l-a transferat de la Insistuto. Trei ani mai târziu, a fost cedat la Juventus contra sumei de 40 de milioane de euro. Acum, Maurizio Zamparini, cel care l-a adus la Palermo, spune că argentinianul va schimba din nou echipa.

Controversatul om de afaceri a rămas în relaţii strânse cu Dybala şi spune că starul argentinian va fi cedat pentru 120 de milioane de euro. Cea mai probabilă destinaţie este Spania, acolo unde a fost dorit de FC Barcelona, dar şi Real Madrid ar putea fi o opţiune:

”De fiecare dată când nu-l văd titulari îmi vine să plâng [...] În urmă cu doi ani, i-am dat mesaj şi l-am sfătuit să plece în Spania, nu în Italia. Va pleca, Juventus vrea 120 de milioane de euro pentru el. Cred că va pleca în Spania, în ianuarie. Are oferte din Spania şi Anglia”, a declarat Maurizio Zamparini, citat de AS.com.
 

Afla mai multe despre: maurizio zamparinipalermojuventusdybala 

viewscnt
Articole similare