Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre baschetbaliştii înjunghiaţi, într-o situaţie dramatică | Strângere de fonduri pentru a-i aduce familia la Brăila!

Unul dintre baschetbaliştii  înjunghiaţi, într-o situaţie dramatică | Strângere de fonduri pentru a-i aduce familia la Brăila!

Baschet

Comentarii

Clive Williamson, de la C.M.W Sports Management, agentul lui Jospeh McClain, unul dintre cei doi baschetbalişti americani înjunghiaţi, în urmă cu o săptămână, a iniţiat o strângere de fonduri pe un site specializat, propunându-şi să adune 20.000 de dolari. Banii ar fi necesari pentru ca familia lui McClain să poata veni în Romania, dar şi pentru recuperarea medicală a sportivului, atunci când va ajunge în SUA, informează debraila.ro.

 „Am aprecia ajutorul vostru de a reuni acest tânăr atlet cu familia lui şi de a-l ajuta să aibă parte de o recuperare completă pentru a-şi putea continua o carieră promiţătoare, după acest atac teribil asupra vieţii lui”, se arată în mesajul postat de agentul lui McClain pe o platoformă de strângere de donaţii.

„Joseph McClain, 25 ani, care a fost recent transferat la clubul de baschet ACS Cuza Braila, in Romania, a fost atacat sambata, 15.09.2018, in oras, aparent fara nici un motiv. McClain a fost injunghiat in piept si stomac dar este intr-o stare stabila, la Terapie Intensiva. Strangem fonduri pentru ca familia sa-l poata vizita iar Joseph sa aiba parte de o recuperare adecvataa atunci cand va ajunge inapoi in Statele Unite”, scrie Williamson pe site-ul gofundme.com.

Afla mai multe despre: problemebaschetdecizieanunt 

viewscnt
Articole similare