Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre cei mai bine cotaţi tineri jucători români, Cătălin Cîrjan rămâne la Arsenal: ”Este în anturajul primei echipe!”

Unul dintre cei mai bine cotaţi tineri jucători români, Cătălin Cîrjan rămâne la Arsenal: ”Este în anturajul primei echipe!”

Arsenal

Comentarii

Cătălin Cîrjan speră la debutul în tricoul lui Arsenal Londra.

Încă un român aşteaptă debutul în Premier League, dar de această dată pentru Arsenal. După Vlad Dragomir (22 de ani), care a jucat pentru "tunari" într-un meci de Europa League, cu BATE, Cătălin Cîrjan pare tot mai aproape de debutul în tricoul ”tunarilor”

”Nu va fi împrumutat. Cârjan face parte din anutrajul primei echipe şi din ce ştiu eu, este văzut ca unul dintre jucatorii tineri, importanţi. Momentan el rămane în anturajul primei echipe” a mărturisit Cătălin Sărmăşan, agentul fotbalistului.

Născut în Bucureşti, tânărul mijlocaş a venit de la Viitorul Domneşti şi a primit tricoul cu numărul 10. Cîrjan a fost în probe la Arsenal în vara lui 2018, când avea doar 15 ani şi a ajuns la academia londonezilor, fiind unul dintre cei mai bine cotaţi tineri fotbalişti ai lui Arsenal.

Mijlocaş ofensiv, cu un excelent control al balonului, românul este prezentat de presa din Anglia drept un jucător cu un potenţial imens.

  •  5 goluri şi 4 pase decisive are Cîrjan stagiunea trecută pentru Arsenal U23

 

Afla mai multe despre: cîrjan 

viewscnt
Articole similare