Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre cei mai buni străini care au trecut prin România este aproape de revenirea în Liga 1. Cu ce echipă a plecat în cantonament

Unul dintre cei mai buni străini care au trecut prin România este aproape de revenirea în Liga 1. Cu ce echipă a plecat în cantonament

Superliga

Comentarii

Takayuki Seto este în negocieri avansate cu Astra şi sunt şanse mari să revină. Liber de contract, mijlocaşul japonez a plecat cu Astra în cantonament.

Ajuns la 33 de ani, Takayuki Seto ar putea reveni în Liga 1. Mijlocaşul japonez a plecat cu Astra în cantonament şi, în funcţie de forma pe care o va arăta, oficialii clubului vor decide dacă îi vor oferi sau nu un contract. Astra este interesată să înceapă campionatul cu un lot cât mai puternic, după ce Ioan Niculae a anunţat că-şi doreşte un nou titlu.

Drept urmare, Seto poate reprezenta o soluţie pentru mijlocul echipei din Giurgiu, mai ales că japonezul este unul dintre cei mai buni jucători străini care au trecut prin campionatul României.

Takayuki Seto revine ”acasă”, la Astra

Mijlocaşul de 33 de ani a ajuns în România în 2007, când avea doar 21 de ani. De atunci, şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei la Astra, unde a avut cele mai bune momente din cariera sa. Seto are nu mai puţin de 321 de apariţii pentru Astra, pentru care a marcat 30 de goluri şi 25 de assist-uri.

Mijlocaşul japonez a mai jucat de-a lungul carierei la Osmanlispor (Turcia), Ventforet Kofu (Japonia) şi ultima oară a evoluat pentru RFS, în Letonia. În acest moment este cotat la 400.000 de euro. Acum, Seto este aproape să se transfere din nou la Astra, club la care s-a făcut cunoscut.


 

Afla mai multe despre: takayuki seto 

viewscnt
Articole similare