Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre cei mai buni străini de la CFR suspină după ce a plecat: "Îmi pare rău. A venit ocazia şi a trebuit să merg". Ce a observat în noul campionat faţă de Liga 1 | EXCLUSIV

Unul dintre cei mai buni străini de la CFR suspină după ce a plecat: "Îmi pare rău. A venit ocazia şi a trebuit să merg". Ce a observat în noul campionat faţă de Liga 1 | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Mijlocaşul Damjan Djokovic (31 de ani) s-a transferat în Turcia, la Rizespor, dar gândul i-a rămas la CFR Cluj, după cele patru titluri obţinute în Gruia.

Damjan Djokovic: "Când ai rezultate la job, şi viaţa este frumoasă"

Croatul care a jucat în două rânduri la CFR Cluj s-a transferat la Rizespor la începutul acestui an şi a rămas cu amintirile plăcute din România. Pentru Telekom Sport, Djokovic a vorbit despre aventura din Super Lig şi a făcut o paralelă între cele două campionate. 

"Pot să zic că este un campionat foarte interesant, imprevizibil, şi noi cu echipa am început nu prea bine, dar sper că o să revenim şi noi. Infrastructura este foarte bună în Turcia, stadioanele foarte frumoase şi lumea de pe stadion îţi da foarte multă adrenalină. Sunt un pic peste ce e în România. 

Îmi pare rău, pentru că mi-am făcut mulţi prieteni în Cluj, dar jucăm pentru familie şi pentru cariera noastră şi a venit ocazia asta să merg în Turcia şi a trebuit să merg.

Fiecare ţară are ceva, dar bineînţeles, dacă am stat cel mai mult la Cluj, a fost şi datorită pentru că am avut performanţe, echipa a câştigat campioantul patru ani la rând şi au fost şi performanţe în Europa. Când ai rezultate la job, şi viaţa este frumoasă", a declarat fostul mijlocaş din Gruia pentru Telekom Sport. 

Croatul crede că actuala campioană îşi va păstra titlul şi va obţine al cincilea campionat consecutiv în Liga 1. 

"Eu cred că da, dar e un sezon lung şi niciodată nu e simplu, mai ales cu Craiova (n.r. - Universitatea Craiova) în formă şi FCSB care o să revină aici, deci o să fie un sezon, mai ales în play -off, foarte interesant după părerea mea. 

Din păcate, CFR în Europa nu a mers prea bine sezonul ăsta, dar, din fericire, a mers bine în România. Asta e de bine, dar cum ştii şi tu punctele în play-off nu mai sunt la fel, dar CFR are un lot puternic şi cred că va face faţă ca de obicei.  Ăsta e fotbalul, nu cred că cineva s-a aşteptat să fie uşor cu Steaua Roşie. Cred că fotbalul e aşa, dacă nu dai gol şi ei dau gol, ca în ultimul meci, când dai în bară (n.r. - Deac, cu AZ Alkmaar) şi ei dau gol, asta e. 

Cel mai important pentru mine şi pentru CFR e că o să revină perfromanţele care au fost şi cu care lumea s-a obişnuit la CFR, şi în România, şi în Europa", a mai spus Djokovic.  

Afla mai multe despre: damjan djokoviccfr cluj 

viewscnt
Articole similare