Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre cei mai buni străini din istoria Ligii 1 impresionează şi la 35 de ani! Ce a reuşit în ultimul meci din campionat

Unul dintre cei mai buni străini din istoria Ligii 1 impresionează şi la 35 de ani! Ce a reuşit în ultimul meci din campionat
Comentarii

Modou Sougou a fost unul dintre cei mai buni jucători străini din Liga 1, iar acum senegalezul de 35 de ani marchează în India, pentru echipa Mumbai City.

Modou Sougou, om de bază la Mumbai City

Fotbalistul de bandă a fost titular şi integralist în ultima partidă din campionatul Indiei, dintre Mumbai City şi Hyderabad, scor 2-1, iar fostul CFR-ist a reuşit o dublă în minutele şase şi 78. De altfel, au fost primele goluri ale lui Sougou în acest sezon, în şapte apariţii, timp în care a reuşit şi două pase decisive. 

În vară, Mumbai City a anunţat că Sougou şi-a prelungit contractul pe încă un sezon. De când a ajuns la echipa din India, senegalezul a reuşit 14 goluri în 26 de meciuri.

Gigi Becali a vrut să îl transfere la FCSB

Sougou a jucat la CFR între 2011 şi 2013, el fiind vândut la Olympique Marseille pentru trei milioane de euro. La acea vreme, de serviciile atacantului senegalez s-a interesat şi finanţatorul echipei FCSB, Gigi Becali.

Un an şi jumătate a jucat Modou Sougou la CFR Cluj, între 2011 şi 2013, timp în care a adunat 55 de meciuri, 15 goluri şi 22 de pase decisive şi şi-a trecut în palmares un titlu de campion al Ligii 1.

De-a lungul carierei, Sougou a mai jucat la AS Douanes, Leiria, Vitoria Setubal, Coimbra, Evian, Sheffield Wednesday şi Moireirense.

  • 1 trofeu a cucerit Sougou în România: titlul cu CFR în 2012
  • 14 selecţii şi un gol are Sougou la naţionala Senegalului
  • 600.000 de euro valorează în prezent fostul atacant al CFR-ului

Afla mai multe despre: modou sougoumumbai citycfr clujmodou sougou cfr cluj 

viewscnt
Articole similare