Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre cei mai buni stranieri din istoria Ligii 1 s-a apucat de antrenorat. Va pregăti o echipă din Italia

Unul dintre cei mai buni stranieri din istoria Ligii 1 s-a apucat de antrenorat. Va pregăti o echipă din Italia
Comentarii

A impresionat toată Liga 1 la o vârstă destul de înaintată, într-o echipă "stelară" a celor de la FC Vaslui, iar acum s-a apucat de antrenorat. Unul dintre cei mai buni stranieri din istoria Ligii 1 va pregăti o echipă din Italia.

Brazilianul Adailton, în vârstă de 42 de ani, a fost prezentat oficial la Vigor Carpaneto, echipă din Serie D, al patrulea eşalon fotbalistic din Italia. Fostul jucător de la FC Vaslui este la prima experienţă ca antrenor brazilian. 

Retras în 2014, brazilianul a jucat pe finalul carierei la echipa condusă atunci de Adrian Porumboiu, pentru care a marcat 19 goluri şi a oferit 20 de assist-uri în 72 de meciuri, atât în Liga 1, dar şi în Europa League şi preliminariile UEFA Champions League. 

Înainte de experienţa în România, Adailton a jucat la echipe precum Guarani, Parma, PSG, Hellas Verona, Genoa şi Bologna. El s-a retras din activitate la echipa pentru care a debutat, Juventude. 

A FOST DORIT DE BECALI 

La 35 de ani, Adailton era considerat unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1, iar datorită meciurilor pe care le făcea la Vaslui a intrat şi pe radarul lui Gigi Becali, care l-a dorit la echipa sa. Chiar brazilianul a recunoscut interesul, dar a refuzat la acea vreme transferul, chiar dacă ar fi putut să devină cel mai bine fotbalist din România, având deja un salariu colosal la Vaslui: "A fost interesat de mine, m-a vrut la Steaua, dar n-am vrut să merg acolo... Parcă ar fi fost prea mult stres să lucrez cu el".

Afla mai multe despre: adailtonserie d 

viewscnt
Articole similare