Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre cei mai buni stranieri din Liga 1: ”Românii au oprit campionatul la timp. Nu mai era loc pentru fotbal!"

Unul dintre cei mai buni stranieri din Liga 1: ”Românii au oprit campionatul la timp. Nu mai era loc pentru fotbal!"

Superliga

Comentarii

Diego Fabbrini, fotbalistul echipei Dinamo, a oferit un interviul în exclusivitate pentru Tuttomercatoweb.

”Fotbalul e oprit, pe bună dreptate. Aici, nivelul de contaminare e departe totuşi de cel din Italia, dar Coronavirus există şi în România din păcate” şi-a început Fabbrini, mărturisirile despre aventura în România.

”Au oprit la timp campionatul, când situaţia nu era chiar atât de gravă. Era clar că nu mai este cazul să jucăm fotbal. Acum aşteptăm în case, iar când totul o să treacă, putem vorbi din nou, despre fotbal” a mai adăugat talentatul mijlocaş italian.

”Situaţia este foarte complexă la nivelul întregii lumi. Nu ai altă soluţie decât să stai în casă şi să eviţi contactul cu ceilalţi. Eu stau acasă cu soţia, fiica şi câinele meu. Am un program individual de urmat pentru a nu-mi pierde forma. Probabil că vom reîncepe fotbalul, se estimează că undeva în aprilie. Dar totul este imprevizibil” a mai spus italianul lui Dinamo.

Diego Fabbrini a vorbit şi despre acomodarea la noua sa echipă: ”Sunt bine, atât în teren, cât şi în afara lui. Familia mea s-a adaptat extraordinar la România, iar asta contează enorm şi pentru mine sau pentru randamentul meu” a mai explicat fotbalistul care în România a mai jucat şi la FC Botoşani.

Afla mai multe despre: diego fabbrini 

viewscnt
Articole similare