Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre cei mai experimentaţi străini din Liga 1: "Pe Ioniţă l-aş fi vrut la noi, dar el este rapidist!"

Unul dintre cei mai experimentaţi străini din Liga 1: "Pe Ioniţă l-aş fi vrut la noi, dar el este rapidist!"

CFR Cluj

Comentarii

Filipe Teixeira (37 de ani) a vorbit, luni, despre lupta pentru titlul din Liga 1, a nominalizat-o pe CFR Cluj drept principala adversară a echipei sale şi a dezvăluit că şi-ar fi dorit ca Alexandru Ioniţă (24 de ani) să-i fie coleg la echipa lui Gigi Becali.

Teixeira a jucat pentru Astra între 2015 şi 2017, iar Ioniţă a fost, în acea perioadă, unul dintre tinerii pe care Marius Şumudică a mizat. Între timp, fostul rapidist s-a transformat în unul dintre cei mai buni fotbalişti români ai momentului, s-a transferat la CFR pentru un milion de euro, iar regretul lui Teixeira, care ştie că trecutul vişiniu îl împiedica pe Ioniţă să semneze cu FCSB, e că playmaker-ul nu-i va fi coleg.

"La titlu se vor bate cinci echipe, cred. E greu, dar dacă trebuie să aleg doar una, aceea e CFR Cluj. E o echipă compactă, are jucători precum Deac sau Ioniţă, sunt puternici. Pe Ioniţă l-aş fi vrut aici, dar e rapidist şi, oricum, nu decid eu. În play-off va fi o luptă dure şi sper ca noi să fim cei mai buni", a spus Teixeira, în cadrul unei conferinţe de presă.

Afla mai multe despre: alexionitasteauafcsbcfr clujteixeiradiscutiiofertapropunere 

viewscnt
Articole similare