Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre cei mai importanţi jucători ai lui Sepsi, dat dispărut de club: ”Nu mai vrea să stea aici, nu ştiu ce are în cap”

Unul dintre cei mai importanţi jucători ai lui Sepsi, dat dispărut de club: ”Nu mai vrea să stea aici, nu ştiu ce are în cap”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi OSK a reuşit în ultimul sezon cea mai mare performanţă din scurta istorie a clubului, câştigând Cupa României. Totuşi, nici cucerirea acestui trofeu nu l-a putut preveni pe unul dintre cei mai importanţi jucători din a ”abandona” formaţia din Sfântu Gheorghe.

În ultima stagiune, a doua oară a fost cu noroc pentru Sepsi: după ce pierduseră prima finală a Cupa României în care se calificaseră, împotriva FCSB-ului, covăsnenii au reuşit să pună mâna pe trofeu, în urma victoriei cu Voluntari.

În debutul sezonului, Sepsi ajunsese aproape de subsolul clasamentului, clasare care a dus la plecarea lui Leo Grozavu şi venirea lui Cristiano Bergodi, care a revitalizat echipa.

Cu un buget de aproximativ şase milioane de euro în noul sezon, unul dintre cele mai mari din Liga 1, echipa covăsneană devine uşor, uşor o forţă a campionatului nostru.

Jucători importanţă din Liga 1, Ion Gheorghe sau Comsin Matei, au ales Sfântu Gheorghe peste alte echipe mai cu renume, iar Sepsi pare a fi pe drumul cel bun.

Însă, toate aceste progrese nu l-au putut convinge pe Eder Gonzalez, unul dintre cei mai importanţi jucători ai covăsnenilor în ultimul sezon.

Unul dintre cei mai importanţi jucători ai lui Sepsi, dat dispărut de club

Mijlocaşul adus de la Csikszereda în iarna lui 2021 nu s-a prezentat în ţară la reunire şi a informat clubulul că nu îşi doreşte să mai revină, a dezvăluit Atilla Hadnagy.

Directorul sportiv al lui Sepsi a afirmat că este dezamăgit de felul în care a procedat acesta, întrucât clubul l-ar fi lăsat oricum să plece dacă îşi dorea acest lucru.

Din păcate, nu ştiu dacă aţi aflat, Eder Gonzalez nu s-a mai întors. Nu a dat niciun semn, vedem ce facem şi cu el. Şi acolo trebuie să acoperim postul, un mijlocaş central. 

Siner, nu ştiu ce mai e în capul lui. Mai are contract cu noi minimum până pe 30 iunie, după aia are opţiune încă un an. A făcut 50% din meciuri şi se prelungeşte automat, am vorbit acum cu avocatul.

El a zis că nu mai vrea să stea în România, că a stat prea mult. Noi am zis că o să-l lăsăm să plece, dar nici chiar aşa de capul lui. Nu ştiu ce are în cap. Aşteptăm decizia să vedem ce va fi”, a declarat Attila Hadnagy la Pro Arena.

În stagiunea de abia încheiată, Gonzalez a însumat nu mai puţin de 41 de apariţii în tricoul lui Sepsi, fiind al patrulea cel mai utilizat jucător al echipei, după Bogdan Mitrea, Roland Niczuly şi Radoslav Dimitrov, care au evoluat în 43 de meciuri.

Afla mai multe despre: eder gonzalez 

viewscnt
Articole similare