Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria Oţelului şi-a anunţat retragerea din fotbal. ”Chivu” de la Galaţi va face parte din staff-ul lui Dorinel Munteanu

Unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria Oţelului şi-a anunţat retragerea din fotbal. ”Chivu” de la Galaţi va face parte din staff-ul lui Dorinel Munteanu

Superliga

Comentarii

Cristian Sârghi şi-a anunţat retragerea din activitatea de fotbalist profesionist, la vârsta de 36 de ani. ”Kamikaze” va atârna ghetele în cui, după 16 ani în care a strâns aproape 200 de meciuri în Superligă.

Cristi Sârghi, noul team-manager al Oţelului

Gălăţeanul a fost cooptat de Dorinel în staff-ul tehnic al fostei campioane a României. Deşi nu mai este la prima tinereţe, Sârghi a avut prestaţii solide în sezonul trecut al Ligii 2. ”Kamikaze”, poreclă primită din partea fanilor graţie curajului pe care îl avea la fiecare duel cu adversarii, a fost folosit de Dorinel Munteanu în 10 partide în toate competiţiile în sezonul trecut.

”SC Oţelul Galaţi anunţă că unul dintre cei mai respectaţi şi dedicaţi jucători ai noştri, Cristian Sîrghi, îşi va încheia cariera de fotbalist şi se va alătura staff-ului echipei noastre, din postura de team-manager. Această veste marchează un moment important în evoluţia noastră ca  un club care îşi respectă foştii jucători şi reprezintă o dovadă a angajamentului nostru de a construi o echipă puternică şi coezivă”, a notat ascotelul.ro.

”Chivu” din apărarea Oţelului, o pagină de istorie pentru Galaţi

Cristi Sârghi a fost adesea asemănat cu Cristi Chivu, din cauza căştii de protecţie ce era comună ambilor fotbalişti în urmă cu 10-15 ani. Sârghi a suferit mai multe accidentări grave, iar cea mai cunoscută este cea din 2012, de la o partidă dintre Oţelul şi CFR. Atunci, ”Kamikaze” s-a lovit în cap cu cap cu Sergiu Costin şi a rămas inconştient pe teren, dar din fericire şi-a revenit după mai multe zile de spitalizare.

Alături de Oţelul, Sârghi a câştigat Cupa UEFA Intertoto în 2007, sub comanda lui Petre Grigoraş, respectiv titlul şi Supercupa României în 2011, sub comanda lui Dorinel Munteanu. 

Afla mai multe despre: oţelulsârghi 

viewscnt
Articole similare